Στον τελικό του διπλού η Σακελλαρίδη

 
Στον τελικό του διπλού η Σακελλαρίδη
tn team Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 - 11:14

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη προκρίθηκε στον τελικό του διπλού στη δυνατή διοργάνωση των 50.000 δολαρίων της ITF, που φιλοξενείται στο Nonthaburi της Ταϊλάνδης.

Η Σακελλαρίδη και η Καζάκα συμπαίκτριά της, Zhibek Kulambayeva, με την οποία βρίσκονται στο Νο.1 του ταμπλό, σημείωσαν άλλη μια πολύ καλή νίκη απέναντι στις Νο.3 του ταμπλό, Luksika Kumkhum και Sohyun Park με 6-4, 6-1, για να προκριθούν στον τελικό στο 50άρι του Nonthaburi στην Ταϊλάνδη.

Από το 4-4 του κλειστού 1ου σετ κι έπειτα, Σακελλαρίδη και Kulambayeva κέρδισαν τα 8 από τα 9 τελευταία games του ημιτελικού και έφτασαν στη νίκη έπειτα από 70 λεπτά αγώνα.

Η σεζόν ξεκινάει πολύ καλά για την 20χρονη Ελληνίδα, αθλήτρια του Ο.Α. Αγίας Παρασκευής, Νο.163 στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών και Νο.278 στα μονά. Αύριο θα διεκδικήσει τον 2ο μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας της μετά από το 60άρι που κέρδισε στο Prerov της Τσεχίας το 2023, με συμπαίκτρια την Anna Siskova.

Στον τελευταίο τους αγώνα στη διοργάνωση, Σακελλαρίδη και Kulambayeva θα αντιμετωπίσουν την Ταϊλανδέζα Lanlana Tararudee και την Ταϊβανή Chia Yi Tsao.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots