H ASICS ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Matteo Berrettini

 
Matteo Berrettini
Matteo Berrettini Φωτογραφία: ASICS
tennisnews team Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 - 19:12

Η ASICS με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Matteo Berrettini. Ολοκληρώνοντας το 2021 με career high την 7η θεση στο ATP και προσφάτως ανεβαίνοντας στο #6, ο Berrettini ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των πρεσβευτών της ASICS για τη σεζόν του 2022.

«Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με μια μάρκα όπως η ASICS, η οποία έχει πάνω από 70 χρόνια ιστορίας, αποτελεί μια μάρκας υψηλής απόδοσης και με πίστη στην υποστήριξη των αθλητών. Νιώθω πολύ σίγουρος γνωρίζοντας ότι θα πάω στο γήπεδο φορώντας ASICS το 2022 και τα επόμενα χρόνια», σχολίασε ο Matteo Berrettini.

Ο Berrettini επέλεξε να φοράει το GEL-RESOLUTION™ 8, σχεδιασμένο για στήριξη και σταθερότητα, ειδικά σε κινήσεις από τη μια μεριά του γηπέδου στην άλλη.

Το GEL-RESOLUTION™ 8 αναπτύχθηκε στο Ινστιτούτο Αθλητικής Επιστήμης ASICS στο Κόμπε της Ιαπωνίας. Αυτό το παπούτσι κυκλοφόρησε το 2020 και έγινε γρήγορα αγαπημένο μεταξύ των ελίτ και των ερασιτεχνών παικτών για την ικανότητά του να υποστηρίζει και να προστατεύει το πόδι, ενώ παράλληλα παραμένει αρκετά ευέλικτο ώστε να κινείται εύκολα μέσα στο γήπεδο.

«Η ASICS είναι η μόνη μάρκα που ξέρω ότι σχεδιάζει παπούτσια τένις με βάση το στυλ παιχνιδιού. Για μένα, χρειάζομαι μεγάλη σταθερότητα και υποστήριξη ως επιθετικός παίκτης της baseline. Δοκίμασα το GEL-RESOLUTION™️ 8 και αμέσως ένιωσα ότι είχα βρει τα ιδανικά παπούτσια που θα με βοηθούσαν να φτάσω στο επόμενο επίπεδο. Ανυπομονώ για τη σεζόν που έρχεται», συνέχισε ο Berrettini.

«Η ASICS είναι ενθουσιασμένη για την προσθήκη του Matteo Berrettini στην οικογένεια του τένις. Ο Matteo φέρνει μια επιτυχημένη και αναπτυσσόμενη καριέρα και μια θετική νοοτροπία στη συνεργασία. Η ενέργεια και η θέλησή του για βελτίωση θα είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη σε ολόκληρο τον οργανισμό μας. Ευελπιστούμε αμέσως να τον εμπλέξουμε στην ανάπτυξη προϊόντων, εφαρμόζοντας τις μοναδικές του εμπειρίες στις ομάδες καινοτομίας και μηχανικής στην Ιαπωνία. Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε τον Matteo κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του εντός και εκτός γηπέδου και προσβλέπουμε σε μια επιτυχημένη και θετική συνεργασία» - Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ASICS, Motoi Oyama.

Το GEL-RESOLUTION™ 8 είναι  διαθέσιμο προς πώληση, μπορείτε να δείτε στο Sportistas.com στον παρακάτω σύνδεσμο

>> https://bit.ly/3N7Nqvc

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots