Αισιόδοξη η Παπαμιχαήλ ενόψει Australian Open (pics)

 
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ με τον προπονητή της, Roberto Ortega
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ με τον προπονητή της, Roberto Ortega © tennisnews.gr
tn team Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 - 17:08

O συνεργάτης μας στη Μελβούρνη, Μπιλ Ρουμελιώτης, βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση της Δέσποινας Παπαμιχαήλ στο Melbourne Park και συνομίλησε μαζί της, ενόψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Australian Open.

"Βρίσκομαι στη Μελβούρνη, κουβαλώντας εμπειρίες και επιτυχίες από το United Cup, όπου ήμουν μέλος της Ελληνικής ομάδας που έφτασε μέχρι τις 4 κορυφαίες ομάδες του τουρνουά", είπε η Παπαμιχαήλ, η οποία έδωσε 3 πολύ δυνατούς αγώνες στο United Cup, κερδίζοντας την Isabella Shinikova από τη Βουλγαρία και γνωρίζοντας την ήττα από την Alison Van Uytvanck από το Βέλγιο στις λεπτομέρειες και από την Donna Vekic από την Κροατία.

"Συμμετέχω για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην προκριματική φάση του Australian Open, όπου πέρυσι είχα αποκλειστεί από τον 1ο γύρο. Πιστεύω όμως φέτος ότι θα έχω μία καλύτερη πορεία, καθώς με τον νέο μου προπονητή τον Ortega Olmedo, έχω  βελτιωθεί σημαντικά τους τελευταίους 6 μήνες και αυτό πιστεύω να βγει την Τρίτη", είπε ακόμα η 29χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.158 στην παγκόσμια κατάταξη.

Την Τρίτη η Δέσποινα θα αντιμετωπίσει τη Reka Luca Jani, No.10 στο ταμπλό και Νο.112 στην παγκόσμια κατάταξη, για τον 1ο προκριματικό γύρο του Australian Open.

"Την προσεχή μου αντίπαλο, Reka Luca Jani, την έχω αντιμετωπίσει αρκετά χρόνια πριν. Με είχε κερδίσει, όμως από τότε έχουν αλλάξει πολλά και πιστεύω πως είμαι σε καλύτερη θέση."

Κλείνοντας, η Παπαμιχαήλ έστειλε και το μήνυμά της στους ομογενείς της Μελβούρνης: "Θέλω τους Έλληνες και τις Ελληνίδες φιλάθλους κοντά μου, να έρθουν στο παιχνίδι και να με ενισχύσουν και πιστεύω πως θα τους αποζημιώσω πανηγυρίζοντας μαζί την επιτυχία μου."

(Φωτογραφίες: tennisnews.gr)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots