H Azarenka θα γίνει μαμά!

 
H Azarenka θα γίνει μαμά!
H Azarenka θα γίνει μαμά!
tennisnews team Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 - 18:06

H Victoria Azarenka ανακοίνωσε μέσα από το Twitter πως είναι έγκυος και αναμένεται να γεννήσει στο τέλος της χρονιάς! Η Λευκορωσίδα, η οποία δεν είχε αγωνιστεί σε κανένα τουρνουά μετά από το Roland Garros εξαιτίας του τραυματισμού της στο γόνατο, δηλώνει ευτυχισμένη και ευλογημένη που θα γίνει μητέρα!

Aναλυτικά τα όσα ανακοίνωσε η Azarenka στο Twitter:

"Έχω μερικά συναρπαστικά νέα για να μοιραστώ μαζί σας. Πέρασαν λίγες εβδομάδες που δεν είχατε νέα μου. Καθώς ανάρρωνα από το τραυματισμένο γόνατο που απέκτησα στο Roland Garros, πήρα τα νέα από το γιατρό μου, πως εγώ και ο σύντροφός μου θα γίνουμε γονείς στο τέλος της χρονιάς. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι και ευλογημένοι που θα ξεκινήσουμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι και θα χτίσουμε μαζί μια οικογένεια.

Ενώ θα μου λείψει ο ανταγωνισμός και ο αθλητισμός, λατρεύω αυτή τη χρονιά και είμαι ενθουσιασμένη για όλα όσα θα ακολουθήσουν. Θα προσπαθήσω να βελτιώσω τον εαυτό μου και να κάνω πράγματα που δεν μπορούσα στο παρελθόν. Παίρνω έμπνευση από πολλές σπουδαίες αθλήτριες που έχουν επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο ενώ έκαναν παιδιά.

Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου, τους φίλους μου, την ομάδα μου και τους χορηγούς μου, για την υποστήριξη και το θάρρος που μου δίνουν, είναι απίστευτοι.

Και σε όλους τους fans, ανυπομονώ να μοιραστώ αυτό το ταξίδι με όλους σας!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots