Αξιολόγηση φυσικής κατάστασης στον Ερμή Βέροιας σε συνεργασία με τον Δ.Καναβαράκη

 
Αξιολόγηση φυσικής κατάστασης στον Ερμή Βέροιας σε συνεργασία με τον Δ.Καναβαράκη
Αξιολόγηση φυσικής κατάστασης στον Ερμή Βέροιας σε συνεργασία με τον Δ.Καναβαράκη
tennisnews team Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 - 16:33

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε από το τμήμα αντισφαίρισης του  Γ.Α.Σ. Ερμή Βέροιας ,σε συνεργασία με τον Κ.Φ.Α. Καναβαράκη Δημήτρη πριν από ένα μήνα περίπου, η μέτρηση και η αξιολόγηση των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου όσον αφορά τη φυσική τους κατάσταση.

Ο επικεφαλής προπονητής του συλλόγου Αδαλόγλου Μιχάλης και επίσης ο προπονητής του συλλόγου Δαμιανίδης Αλέκος (επιβλέπων των μετρήσεων κατά την διεξαγωγής τους) χρησιμοποιώντας την δέσμη των τεστ που έχει επιμεληθεί ο Κ.Φ.Α. Καναβαράκης Δημήτρης, μέτρησαν και κατέγραψαν τις επιδόσεις από τα επιμέρους τεστ που εκτελέστηκαν από τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου, βάση συγκεκριμένου πρωτοκόλλου με σαφής οδηγίες που τους είχαν αποσταλεί  και στη συνέχεια απέστειλαν, σε ξεχωριστές καρτέλες για κάθε αθλητή και αθλήτρια τα αποτελέσματα, για ανάλυση και αξιολόγηση.

Μετά την ανάλυση και την αξιολόγηση από τον Καναβαράκη Δημήτρη οι καρτέλες επιστράφηκαν, ενημερωμένες πλέον  με τα απαραίτητα στοιχεία για το κάθε αθλητή και αθλήτρια που συμμετείχε στα τεστ αλλά και με τις ανάλογες κατευθύνσεις όσον αφορά το πρόγραμμα και το περαιτέρω σχεδιασμό του προγράμματος της φυσικής τους κατάστασης, για το καθένα και τη καθεμία ξεχωριστά βάση των αποτελεσμάτων τους.

Η επανάληψη των τεστ μετά από 5 μήνες όπως καθορίζεται από το πρωτόκολλο σε αυτά τα επιστημονικά αντικείμενα και για όσα χρόνια επιθυμούμε, πλέον δίνει την ευκαιρία στο προπονητή αλλά και στους αθλητές, να γνωρίζουν τις βελτιώσεις τους μέσα στο χρόνο, ανά πάσα στιγμή και έτσι φυσικά συγκρίνοντας θα έχουν πάντα αποτελέσματα με σταθερά σημεία αναφοράς, πολύ συγκεκριμένα, απλά ανατρέχοντας στις δικές τους μετρήσεις και πάντα φυσικά σε σχέση και με άλλους αθλητές στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Ο Δημήτρης Καναβαράκης θέλει να ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του για την συνεργασία αυτή, το διοικητικό συμβούλιο, τους προπονητές αλλά και τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που μετρήθηκαν και αξιολογήθηκαν, ευχόμενος αυτή η διαδικασία να τους βοηθήσει να προσδιορίσουν καλύτερα και πλέον πιο αντικειμενικά τους αγωνιστικούς τους  στόχους.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν είναι οι:

ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΛΙΝΑ
ΠΑΤΣΙΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΓΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ
ΝΤΙΒΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ  ΕΥΘΑΛΙΑ
ΠΑΤΣΙΚΑ ΚΑΤΙΑ

Οποιοσδήποτε σύλλογος ή μεμονωμένα αθλητής ή αθλήτρια θα ήθελε να μάθει περισσότερα για τη διαδικασία αυτή μπορεί να επικοινωνήσει με το κ. Καναβαράκη Δημήτρη στο τηλ: 6938585705 ή να στέιλει email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ακόμα και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.dimkanavarakis.com

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots