Zverev: "Θα μεγαλώσω το παιδί - η Sharypova λέει ψέματα"

 
Alexander Zverev & Brenda Patea
Alexander Zverev & Brenda Patea
tennisnews team Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 - 23:43

Ο Alexander Zverev είπε πως σκοπεύει να βρει λύση μαζί με την πρώην σύντροφό του, Brenda Patea, ώστε να μοιραστούν την κηδεμονία του παιδιού τους, ενώ διέψευσε μια άλλη πρώην του, την Olya Sharypova, που έκανε πολύ βαριές καταγγελίες εναντίον του, περί ξυλοδαρμού και κακοποίησης.

Με μια ανακοίνωση, ο Zverev φρόντισε να τοποθετηθεί και στα δυο θέματα που τον έφεραν -για τους λάθος λόγους- στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες. Αρχικά για την εγκυμοσύνη της Brenda Patea, με την οποία χώρισε πριν λίγους μήνες και ύστερα για τη βαριά καταγγελία της Olya Sharypova, που ισχυρήστηκε ότι ο Γερμανός την κακοποίησε και προσπάθησε ακόμα και να την πνίξει!

"Οι τελευταίες μέρες ήταν αρκετά δύσκολες για μένα. Θα γίνω πατέρας στα 23 μου. Ανυπομονώ να έρθει στον κόσμο αυτό το παιδί. Παρόλο που δεν είμαστε μαζί με την Brenda, έχουμε καλές σχέσεις και θα είμαι υπεύθυνος ως πατέρας. Μαζί θα μεγαλώσουμε αυτόν τον μικρό άνθρωπο. Αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα γι' αυτό το θέμα δημόσια, επειδή είναι προσωπικό. Είμαι σίγουρος πως η Brenda και γω θα βρούμε μια λύση χωρίς να ανακατευτούν τα media", έγραψε ο Zverev, αναφερόμενος στην εγκυμοσύνη της πρώην του, Brenda Patea.

Ένα άλλο ζήτημα που ήρθε στην επιφάνεια αυτή την εβδομάδα, ήταν η καταγγελία μιας άλλης πρώην του Γερμανού τενίστα, της Olya Sharypova, που υποστήριξε ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με την ομολογία της, που πρώτα έγινε χωρίς να κατονομάσει τον Zverev μέσω μιας δημοσίευσης στο Instagram αλλά αργότερα έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σε συνέντευξή της για την ιστοσελίδα Championat αποκαλύπτοντας και το όνομα του Γερμανού, ο Zverev πήγε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι, ενώ όταν προσπάθησε να διαφύγει την κυνήγησε και τη χτύπησε με το κεφάλι στον τοίχο. Αυτά συνέβησαν σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, κατά τη διάρκεια του US Open του 2019. Η Sharypova είπε ακόμα πως είναι διαθέσιμη να περάσει και από ανιχντευτή ψεύδους, σε περίπτωση που ο Zverev διαψεύσει την ιστορία της. 

Πράγμα που έκανε σήμερα ο Γερμανός, στο δεύτερο σκέλος της ανακοίνωσής του: "Διάβασα για τις κατηγορίες αυτές σήμερα στα media. Λυπήθηκα πολύ. Γνωριζόμαστε (με τη Sharypova) από τότε που ήμασταν παιδιά και μοιραστήκαμε πολλές εμπειρίες μαζί. Λυπάμαι πολύ που λέει αυτά τα πράγματα, γιατί πολύ απλά δεν είναι αλήθεια. Είχαμε σχέση, αλλά τελείωσε πριν πολύ καιρό. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί δημιουργεί αυτές τις κατηγορίες. Ελπίζω να καταφέρουμε να βρούμε οι δυο μας μια λύση με έναν λογικό και ευσεβή τρόπο."

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Alexander Zverev (@alexzverev123) el

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots