Κύργιος: "Δεν είμαι κακό παιδί" (vids)

 
Nick Kyrgios
Nick Kyrgios Reputation Rehab / ABC
tennisnews team Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 - 8:31

Ο Νικ Κύργιος ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή της Αυστραλίας με κεντρικό θέμα συζήτησης το ίματζ του "κακού παιδιού" που έχει εντυπωθεί σε αρκετό κόσμο, το οποίο όμως δε συνάδει με την πραγματικότητα, σύμφωνα με τον ίδιο.

"Νομίζω πως ο κόσμος πιστεύει ότι απλά έβαλα το χέρι μου στην τσέπη και όταν το έβγαλα ήμουν επαγγελματίας τενίστας. Σίγουρα χρειάστηκε πολλή δουλειά για να φτάσω σ' αυτό το επίπεδο. H σχέση μου το τένις είναι μια σχέση αγάπης και μίσους. Μου αρέσει αυτό που μπορώ να δώσω στο άθλημα, πολλά παιδιά με παρακολουθούν και μπορώ να τους προσφέρω", είπε ο Κύργιος, στην εκπομπή Reputation Rehab του ABC της Αυστραλίας. 

Η εκπομπή έχει στόχο να αναδείξει μια διαφορετική πλευρά γνωστών ανθρώπων που έχουν αποκτήσει τη φήμη του "κακού παιδιού". Ο Κύργιος, σίγουρα πάντως δε βλέπει έτσι τον εαυτό του.

"Το τένις μπορεί να γίνει άθλιο ορισμένες φορές. Είναι πολύ απογοητευτικό και χρειάζεται απίστευτη υπομονή. Το να χάνεις είναι απαίσιο και στο τένις χάνεις συχνά. Γι' αυτό και βρίζω συχνά στο γήπεδο. Εκτός γηπέδου δεν είμαι έτσι.

Σίγουρα δε με βλέπω σαν 'κακό παιδί'. Απλά είμαι ο εαυτός μου. Γενικότερα θεωρώ ότι είμαι ένας άνθρωπος που συμπεριφέρεται σωστά και έχει καλούς τρόπους. Προσπαθώ να είμαι πάντα ευγενικός, όπου και να βρίσκομαι."

Ένας ακόμα άνθρωπος που δε βλέπει έτσι τον Κύργιο, είναι η μητέρα του, Norlaila, η οποία μίλησε επίσης στην εκπομπή για τη δημόσια εικόνα που έχει ο Κύργιος και για το αν αυτή μπορεί να αλλάξει.

"Μπορείς να φτιάξεις το ίματζ κάποιου, αλλά χρειάζεται χρόνος. Χρειάζεται να δουλέψεις πολύ για να το καταφέρεις και αν κάνεις ένα μικρό λάθος σε γυρνάει πολλά βήματα πίσω. Πάντα έτσι συνέβαινε όμως", δήλωσε σχετικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots