Η συγκινητική συνάντηση Federer-Maradona (vid)

 
Η συγκινητική συνάντηση Federer-Maradona (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 - 12:15

Τέτοια εποχή πέρσι, έστω και μέσω video wall, ο Roger Federer είχε μια αναπάντεχη συνάντηση με τον Diego Maradona, που τον συγκίνησε.

Κατά την περιοδεία του στη Λατινική Αμερική τον Νοέμβριο του 2019, ο Federer πέρασε και από το Μπουένος Άιρες, αντιμετωπίζοντας σε αγώνα επίδειξης τον Alexander Zverev μπροστά σε 12.000 φιλάθλους.

Μετά τον αγώνα, οι διοργανωτές του είχαν μια έκπληξη, ένα μήνυμα στο video wall από τον Diego Maradona, που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο event.

"Γεια σου μαέστρο, μάστερ, μηχανή, όπως μου αρέσει να σε φωνάζω. Ήσουν, είσαι και θα είσαι ο καλύτερος, δεν υπάρχει άλλος σαν και σένα. Θέλω να ξέρεις πως αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα στη χώρα μου, μπορείς να με καλέσεις και να μου πεις τι χρειάζεται. Ένα μεγάλο φιλί στη σύζυγο και στα παιδιά σου. Όπως μου αρέσει να λέω, είσαι μηχανή, ο καλύτερος όλων των εποχών", είχε πει ο Maradona, "λυγίζοντας" τον Federer που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο "Θεός της μπάλας" έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020, στα 60 του χρόνια. Ο θαυμασμός τους με τον Federer ήταν αμοιβαίος και μεγάλος, ενώ είχαν συναντηθεί και από κοντά το 2010 στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια του ATP Finals.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots