Δεν είναι πια μαζί Svitolina και Monfils

 
Δεν είναι πια μαζί Svitolina και Monfils
tn team Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 - 10:31

Άσχημα νέα μοιράστηκαν πριν από λίγο οι Elina Svitolina και Gael Monfils, που αποφάσισαν να διακόψουν για ένα διάστημα τη σχέση τους.

"Ο Gael Monfils και εγώ, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα από τη σχέση μας. Η απόφαση αυτή ήταν εξαιρετικά δύσκολη, επειδή ακόμα αγαπιόμαστε", ανέφερε το σχετικό story που δημοσιεύτηκε στο Instagram και των δυο.  

"Όμως είμαστε δυο καλοί φίλοι που συνειδητοποιούμε πως πρέπει να πάρουμε κάποια απόσταση και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, ώστε να ζήσουμε όσο πιο χαρούμενες και γεμάτες ζωές μπορούμε. Δεν θα απαντήσουμε σε ερωτήσεις σχετικά με αυτό και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων που σέβεστε την ιδιωτικότητα μας."

Θυμίζουμε πως πριν μερικές μέρες ο Monfils είχε μια πολύ δύσκολη εμπειρία, καθώς ηττήθηκε στον 1ο γύρο του Australian Open από τον Emil Ruusuvuori, επειτα από μια μάχη στα 5 σετ. Μετά τον αγώνα ξέσπασε σε δάκρυα, λέγοντας πως δουλεύει σκληρά αλλά δεν μπορεί να βρει ξανά το καλύτερο του επίπεδο και δέχεται μεγάλη πίεση και από τα media.

Η Svitolina, του αφιέρωσε τις νίκες της στο Australian Open, ζωγραφίζοντας μια καρδιά στην κάμερα μετά τους αγώνες της.

Στη διάρκεια της σχέσης τους, έχουν μοιραστεί πολλές στιγμές τους με τον κόσμο μέσα από τα social media, δημιουργώντας και έναν κοινό λογαριασμό στο Instagram, το "G.E.M.S. Life".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots