Απόστολος Τσιτσιπάς: "Σκοπός του Στέφανου είναι να φέρει τίτλο Grand Slam" (vid)

 
Απόστολος Τσιτσιπάς
Απόστολος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 - 9:21

O Απόστολος Τσιτσιπάς παραχώρησε μια σύντομη τηλεοπτική συνέντευξη και ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να φέρει ένα τίτλο Grand Slam στην Ελλάδα ο Στέφανος, το πρόβλημα με τα παπούτσια του και την αυστηρή κριτική που έχει δεχτεί τελευταία.

"Ο Στέφανος ξεκουράζεται, χρειάζεται αποκατάσταση και ελπίζω να είναι έτοιμος μέχρι το Davis Cup", είπε ο προπονητής και πατέρας του Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης στην εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1, που τον βρήκε στο αεροδρόμιο. Ο Απόστολος επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα και από εκεί πήγε στο Ηράκλειο για τους αγώνες της Ελλάδας με τη Λιθουανία στο Davis Cup.

Για το πρόβλημα του Στέφανου με τα παπούτσια του, είπε: "Άλλαξε μοντέλο και πρέπει να το λύσει αυτό το πρόβλημα. Συνεργάζεται με την εταιρεία του και νομίζω πως είναι σε καλό δρόμο."

Για το αν θα φέρει ένα Grand Slam: "Αυτός είναι ο σκοπός του, αλλά δεν πρέπει να έχει αυτή την πίεση να φέρει κάτι. Νομίζω ότι πρέπει να κάνει τη δουλειά του σωστά και όλα θα έρθουν."

Για την πίεση: "Η πίεση υπάρχει σε όλους τους αθλητές. Όσοι αθλητές βρίσκονται εκεί έχουν κάποιους στόχους και θέλουν αν τους πραγματοποιήσουν. Είναι ατομικό άθλημα, είναι πολλοί αθλητές σε ένα ταμπλό και όλοι έχουν παρόμοιους στόχους. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να βάλει όλες τις δυνάμεις του και να το πραγματοποιήσει. Είναι θέμα χρόνου νομίζω."

Τέλος, έκανε ένα σχόλιο και για το αν ο Στέφανος είναι στεναχωρημένος με αυτά που γράφονται εναντίον του: "Όχι δεν είναι. Ο καθένας έχει τη γνώμη του για κάποια πράγματα, δεν είναι κακό να εκφράζουμε ελεύθερα τη γνώμη μας. Έτσι μαθαίνουμε, έτσι γινόμαστε καλύτεροι."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots