Τσιτσιπάς εφ' όλης της ύλης στον Σκουντή (vid)

 
Τσιτσιπάς εφ' όλης της ύλης στον Σκουντή (vid)
tn team Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 - 15:12

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε μια πλούσια και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Βασίλη Σκουντή, μιλώντας ανενδοίαστα για όλα τα θέματα. Η προσέγγιση της τελειότητας, η σκέψη να τα παρατήσει όλα πριν λίγα χρόνια, η κατάθλιψη τον πρώτο καιρό της πανδημίας και η απάντηση στους επικριτές του.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μίλησε για όλους και για όλα σε μια συνέντευξη για το Sport 24 που έδωσε όταν ακόμα βρισκόταν στην Κρήτη, πριν την επιστροφή του στην Αθήνα και την άμεση αναχώρησή του για το Ντουμπάι, όπου βρίσκεται σήμερα και πραγματοποιεί την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Ο Στέφανος, ο οποίος δεν απέφυγε καμία ερώτηση, μίλησε μεταξύ άλλων για την επίσκεψή του στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι στην Κρήτη, την εγχείρηση που χρειάστηκε να κάνει και την τωρινή του κατάσταση, τη φετινή σεζόν με τα καλά και τα κακά της, τη φάση που σκέφτηκε να τα παρατήσει όλα, τον GOAT, τους Big 3, το κυνήγι της τελειότητας, αλλά και όλα τα θέματα για τα οποία συζητήθηκε και δέχτηκε αυστηρή και άδικη κριτική στα social media.

Ολόκληρη η συνέντευξη:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots