Ο Federer είχε κάθε σπιθαμή του σώματός του σμιλεμένη για ένα ιδιαίτερο έργο τέχνης! (pics)

 
Ο Federer είχε κάθε σπιθαμή του σώματός του σμιλεμένη για ένα ιδιαίτερο έργο τέχνης! (pics)
tn team Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 - 11:13

Το πολύ ιδιαίτερο πρότζεκτ στο οποίο συμμετείχε ο Roger Federer και τον έβγαλε από τη ζώνη άνεσής του.

Ο Federer ανακοίνωσε πρόσφατα το ιδιαίτερο αυτό πρότζεκτ, για το οποίο χρειάστηκε να κρεμαστεί στον αέρα από ένα λουρί, αλλά και να καλυφθεί από την κορφή ως τα νύχια με κερί για αρκετές ώρες.

Δημοσίευσε αυτές τις φωτογραφίες στο Instagram και στους 12 εκατομμύρια ακολούθους του, εκπλήσσοντάς του με αυτή την ιδιαίτερη καλλιτεχνική περιπέτεια που είχε, για το γλυπτό ολόκληρου του σώματός του.

Το γλυπτό αυτό επιμελήθηκε ο Ελβετός καλλιτέχνης Ugo Rondinone, με τον οποίο συνεργάζεται για 2 χρόνια περίπου ο Federer, αφού μαζί του έκαναν και το ντοκυμαντέρ "Portrait of a Champion" για το CNBC, που ακολουθεί τα τελευταία στάδια της καριέρας του.

Όπως ανέφερε, ο Federer χρειάστηκε να βγει από τη βολή του γι' αυτό το πρότζεκτ, αλλά και να γνωρίσει μια διαφορετική πτυχή της τέχνης: "Αυτή η εμπειρία μου έδωσε την ευκαιρία να βγω από τη ζώνη άνεσής μου και μου άνοιξε τα μάτια, για να γνωρίσω τις περίπλοκες διαδικασίες για τη δημιουργία τέχνης", είπε.

"Τα τελευταία δυο χρόνια, μου δόθηκε η μοναδική ευκαιρία να συνεργαστώ με τον συμπατριώτη μου και διάσημο καλλιτέχνη, Ugo Rondinone, για να ανακαλύψω την τέχνη σε βαθύτερο επίπεδο. Είμαι περήφανος που μοιράζομαι μαζί σας αυτή την απίστευτη εμπειρία, που η Credit Suisse βοήθησε να φέρουμε στη ζωή", έγραψε ο Roger στη δημοσίευση που έκανε στο Instagram.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Roger Federer (@rogerfederer)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots