ATP
Θα παίξει τελικά ο Federer στην Ρώμη;

 
Roger Federer
Roger Federer
tennisnews team Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 - 19:35

Σημαντικές παραμένουν οι πιθανότητες για να βρεθεί ο Roger Federer και φέτος στο Masters 1000 τουρνουά της Ρώμης. Ο Ελβετός όταν γνωστοποίησε το πρόγραμμα του για το 2016 δεν είχε συμπεριλάβει το ιταλικό τουρνουά, ωστόσο θα βρίσκεται τις ίδιες ημέρες που διεξάγεται η διοργάνωση, στην αιώνια πόλη, καθώς θα συμμετέχει μαζί με τον ποδοσφαιριστή Francesco Totti σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα στο Foro Italico στις 9 Μαΐου

Ο Roger Federer σκέφτεται να αγωνιστεί και φέτος στο σπουδαίο τουρνουά της Ρώμης Internazionali BNL d'Italia, το οποίο θα ξεκινήσει στις 9 Μαΐου. Ο Ελβετός θα βρίσκεται εκείνες τις ημέρες στην αιώνια πόλη, καθώς θα πάρει μέρος σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα, μαζί με τον αρχηγό της As Roma, Francesco Totti.

"Θα ήθελα να σας πω με σιγουριά γιατί ξέρω πως θα ήταν καλύτερο για τους ανθρώπους που θα θέλουν να κλείσουν εισιτήρια, αλλά αν σας πω ότι θα πάω και στο τέλος δεν τα καταφέρω ξέρω ότι αυτό θα προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση. Θα δω σε τι κατάσταση θα βρίσκομαι και θα πάρω τότε την απόφαση", αυτές ήταν οι δηλώσεις του 4 φορές φιναλίστ στο ιταλικό Masters 1000 τουρνουά, στην εφημερίδα Marca.

Όπως είπε και ο ίδιος ο Federer σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Monte-Carlo, θα αποφασίσει την Δευτέρα για το αν θα αγωνιστεί στο τουρνουά της Μαδρίτης, ενώ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα γνωστοποιήσει αν θα πάρει μέρος και στη Ρώμη.

Ο Βασιλιάς έχει καταφέρει να βρεθεί 4 φορές στον μεγάλο τελικό της Ρώμης (2003, 2006, 2013 και 2014), μετρώντας ισάριθμες ήττες. Πέρυσι έχασε στον τελικό από τον κορυφαίο τενίστα αυτή την στιγμή στον κόσμο Novak Djokovic, με 6-4, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots