ATP
Χωρίσαν τους δρόμους τους Cilic-Ivanisevic

 
Χωρίσαν τους δρόμους τους Cilic-Ivanisevic
Χωρίσαν τους δρόμους τους Cilic-Ivanisevic
tennisnews team Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 - 12:53

O Marin Cilic και ο Goran Ivanisevic τερμάτισαν τη συνεργασία τους, για άγνωστο προς το παρόν λόγο. Oι δύο Κροάτες συνεργάστηκαν για σχεδόν τρία χρόνια και κατέκτησαν μαζί το US Open το 2014.

"Δυστυχώς, δεν δουλεύω πια με τον Goran Ivanisevic. Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί τον Σεπτέμβριο του 2013 και είχαμε πολλές επιτυχίες, ειδικά όταν κερδίσαμε το US Open το 2014. Ήταν ένα τεράστιο προνόμιο που δούλεψα με τον Goran, διασκέδασα το χρόνο που περάσαμε μαζί και ο Goran με βοήθησε να φτάσω σε πολλούς στόχους. Δυστυχώς, οι δρόμοι μας χώρισαν και εύχομαι στον Goran τα καλύτερα για το μέλλον", ανακοίνωσε ο Cilic, μέσα από το Facebook.

Πριν από περίπου 3 χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2013, ο Cilic ξεκίνησε να δουλεύει με τον συμπατριώτη του. Ο Ivanisevic τον βοήθησε να φτάσει στον πρώτο Grand Slam τίτλο του ένα χρόνο μετά, όταν πραγματοποίησε μια απίστευτη δεύτερη εβδομάδα στο US Open, κέρδισε τους Tomas Berdych, Roger Federer και Kei Nishikori χωρίς να χάσει σετ, και αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Νέα Υόρκη.

Ο Cilic έγινε ο δεύτερος Κροάτης μετά από τον Ivanicevic - και το Wimbledon του 2001 - που κατέκτησε Grand Slam τίτλο. Αυτός ο τίτλος είναι επίσης με διαφορά ο σημαντικότερος στην καριέρα του, αφού όλοι οι υπόλοιποι τίτλοι που έχει κερδίσει είναι σε 250άρια τουρνουά της ΑΤΡ!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots