ATP
Ο Murray θυμάται και εξυμνεί τον Bolt (vid)

 
Ο Murray θυμάται και εξυμνεί τον Bolt (vid)
Ο Murray θυμάται και εξυμνεί τον Bolt (vid)
tennisnews team Σάββατο, 06 Αυγούστου 2016 - 16:14

O Andy Murray θυμάται τους πρώτους του Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Πεκίνο το 2008, ξεχωρίζοντας την κούρσα του Usain Bolt στα 100 μέτρα, όπου ο Τζαμαϊκανός είχε σπάσει για πρώτη φορά το παγκόσμιο ρεκόρ.

Μιλώντας για την αγαπημένη του στιγμή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Murray ανέφερε: "Ήταν όταν ο Bolt κέρδισε στα 100 μέτρα στο Πεκίνο. Είχα χάσει νωρίτερα οπότε πέταξα για το σπίτι. Ήμουν στο γυμναστήριο και σταμάτησα για μια στιγμή για να δω τον τελικό. Είχε τελειώσει μετά από λίγα δευτερόλεπτα."

Ο Bolt είχε κερδίσει το πρώτο του χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο, τερματίζοντας στον τελικό των 100 μέτρων μετά από 9,69 δευτερόλεπτα, επίδοση που ισοδυναμούσε με νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Ένα χρόνο μετά είχε νικήσει ξανά το παγκόσμιο ρεκόρ, κάνοντας 9,58 δευτερόλεπτα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

"Το να βλέπεις κάποιον να καλύπτει τόσο γρήγορα αυτή την απόσταση, ο τρόπος που κινούταν, ήταν κάτι που ξεχώρισε", συμπλήρωσε ο κορυφαίος Βρετανός τενίστας στην ιστορία της open era, ο οποίος θα προσπαθήσει τις επόμενες μέρες να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο Λονδίνο.

Ο Murray θα ανοίξει τις υποχρεώσεις του για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες απέναντι στον Σέρβο Viktor Troicki, την Κυριακή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots