Murray: Τίτλοι τέλους μετά τους Ολυμπιακούς

 
Murray: Τίτλοι τέλους μετά τους Ολυμπιακούς
© Eisele/Giubilo/Zimmer
tn team Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 - 16:09

O Andy Murray ανακοίνωσε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι θα είναι το τελευταίο τουρνουά της καριέρας του.

Ήταν γνωστό πως αυτό το καλοκαίρι ο Andy Murray θα "κρεμούσε" τη ρακέτα του, αλλά δεν είχε ξεκαθαρίσει ποιο θα ήταν το τελευταίο τουρνουά της καριέρας του.

Το κατέστησε σαφές σήμερα με ένα tweet, στο οποίο ανακοίνωσε πως στο Παρίσι θα δώσει τους τελευταίους αγώνες της επαγγελματικής του καριέρας στο τένις.

"Έφτασα στο Παρίσι για το τελευταίο μου τουρνουά, τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με το να αγωνίζομαι για τη Μεγάλη Βρετανία, είχα με διαφορά τις πιο αξιομνημόνευτες εβδομάδες της καριέρας μου και είμαι πολύ περήφανος που θα το κάνω για μια τελευταία φορά", έγραψε ο 37χρονος Βρετανός.

Η εμπειρία του Murray στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι μεγάλη, αφού θα είναι ένας από τους 5 παίκτες του φετινού τουρνουά που θα αγωνιστούν για 5η συνεχόμενη φορά σε Ολυμπιακούς!

Επιπλέον, είναι ένας παίκτης που έχει κατακτήσει 3 μετάλλια στην καριέρα του. Το 2012 στο Λονδίνο και το Wimbledon αναδείχθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης στο μονό, σε μια από τις σημαντικότερες επιτυχίες ολόκληρης της καριέρας του, κερδίζοντας στον τελικό τον Roger Federer με 3-0 σετ! Στο ίδιο τουρνουά κέρδισε και το αργυρό μετάλλιο στο μικτό διπλό, μαζί με τη Laura Robson. Το 2016, στο Ρίο της Βραζιλίας, κέρδισε ξανά το χρυσό μετάλλιο στο μονό, κερδίζοντας στον τελικό τον Juan Martin Del Potro με 3-1 σετ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots