ATP
Επέστρεψε στο Νο. 15 του κόσμου ο Τσιτσιπάς

 
Επέστρεψε στο Νο. 15 του κόσμου ο Τσιτσιπάς
Επέστρεψε στο Νο. 15 του κόσμου ο Τσιτσιπάς
tennisnews team Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 - 3:51

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε μια θέση αυτή την εβδομάδα και βρίσκεται ξανά στο Νο. 15 της παγκόσμιας κατάταξης, που είναι και το career high του.

O 20χρονος Έλληνας τενίστας μπορεί να ηττήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στον 2ο γύρο του Paris Masters από τον Damir Dzumhur, όμως κέρδισε μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη και επέστρεψε στο Νο. 15, που είναι και η καλύτερη θέση που έχει πάρει ως τώρα.

Ο Τσιτσιπάς μπορεί να έχασε μια θέση από τον Karen Khachanov, που "αναρριχήθηκε" στο Νο. 11 μετά την κατάκτηση του Paris Masters, πέρασε όμως δυο παίκτες, τους Grigor Dimitrov και David Goffin, που έχασαν τους βαθμούς που είχαν κερδίσει πέρσι στο ATP Finals.

Συγκεκριμένα, ο Dimitrov ήταν ο πρωταθλητής του περσινού ATP Finals και έχασε 1.500 βαθμούς συνολικά, υποχωρώντας στο Νο. 19 από το Νο. 10. Ο Goffin ήταν φιναλίστ στο Λονδίνο και έχασε 800 βαθμούς, καθώς και 10 θέσεις, αφού από το Νο. 12 βρέθηκε στο Νο. 22. Κανείς από τους δυο δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί αυτούς τους βαθμούς, καθώς έμειναν εκτός ATP Finals φέτος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots