ATP
Τσιτσιπάς: "Μπορώ να μάθω πολλά από τον Federer"

 
Τσιτσιπάς: "Μπορώ να μάθω πολλά από τον Federer"
Τσιτσιπάς: "Μπορώ να μάθω πολλά από τον Federer"
tennisnews team Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2019 - 14:49

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τον αγώνα του με τον Roger Federer, που αποτελεί ορόσημο για την καριέρα του, αφού ήταν κάτι που ονειρευόταν από καιρό.

"Ονειρευόμουν αυτόν τον αγώνα για πολύ καιρό. Παλιότερα τον έβλεπα στο YouTube. Το rivalry που έχει με τον Rafa. Τα περισσότερα παιχνίδια του στο Wimbledon και στο US Open. Τον σέβομαι πολύ. Είναι ο παίκτης που σέβομαι περισσότερο στο tour. Ήταν το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο, παρόλο που ηττήθηκα", δήλωσε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος ηττήθηκε από τον Federer με 7-6 (5), 7-6 (4).

Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σίγουρα ο Στέφανος θα είχε πολύ καλή ευκαιρία να φέρει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, αν δεν έχανε το πλεονέκτημα που είχε με 4-1 στο tie-break του 1ου σετ.

"Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να μάθω απ' αυτόν τον αγώνα. Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα. Ήξερα πως θα με έκανε να περάσω δύσκολα στο γήπεδο", πρόσθεσε ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος σήμερα προπονήθηκε με τη Serena Williams, στην τελευταία του μέρα στο Περθ.

Από αύριο, ο Στέφανος θα βρίσκεται στο Σίδνεϊ, αφού την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στο Sydney International, όπου θα είναι μάλιστα στο Νο. 1 του ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots