ATP
Τσιτσιπάς: "Μόνο εκτίμηση και αγάπη"

 
Τσιτσιπάς: "Μόνο εκτίμηση και αγάπη"
Τσιτσιπάς: "Μόνο εκτίμηση και αγάπη"
tennisnews team Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 - 22:30

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την τεράστια στήριξη που έλαβε και αυτή την εβδομάδα, από τους πολλούς Έλληνες που γέμισαν τις κερκίδες της Arena Armeec στη Σόφια.

Ο Τσιτσιπάς δεν βρέθηκε στην καλύτερή του μέρα, αλλά είχε απέναντί του και έναν εκπληκτικό Monfils, που σταμάτησε την πορεία του στο Sofia Open

"Θα μπορούσα να ήμουν πιο επιθετικός. Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες και οι μπάλες μου φαινόντουσαν πολύ βαριές και πολύ γρήγορες. Σέρβιρε πολύ καλά και πραγματικά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αλλάξω κάτι σήμερα. Ήταν καλύτερος παίκτης", δήλωσε ο Στέφανος στην τελευταία συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε γι' αυτή τη χρονιά στη Σόφια.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, που είχε τεράστια στήριξη σήμερα από το ελληνικό κοινό στις κερκίδες του Arena Armeec, είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλο αυτό που έγινε αυτές τις ημέρες στη Σόφια, με την πολύ έντονη ελληνική παρουσία.

"Μόνο εκτίμηση και αγάπη από μένα. Δεν είναι κάτι εύκολο. Είναι μεγάλο ταξίδι σίγουρα από την Ελλάδα και όλοι αυτοί οι φίλαθλοι που ήρθαν σήμερα, τους πήρε χρόνο και κόπο για να 'ρθουν εδώ. Οπότε ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά φιλιά σε όλους."

Ο Monfils, ο οποίος είχε ένα εξαιρετικό παιχνίδι σήμερα, στάθηκε στη δική του συνέντευξη στο πως ένας-δυο πόντοι μπορούσαν να αλλάξουν το σημερινό αποτέλεσμα: "Είναι πάντα δύσκολο απέναντι στον Στέφανο. Είναι ένας μεγάλος παίκτης και σήμερα ίσως και να ήμουν τυχερός σε κάποιους πόντους", είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος. 

Επόμενος σταθμός για τον Στέφανο θα είναι το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στο ABN AMRO World Tennis Tournament. Ο Monfils θα παίξει αύριο με τον Daniil Medvedev, για μια θέση στον τελικό του Sofia Open. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots