ATP
Τσιτσιπας: "Δεν ήταν κάτι ανησυχητικό"

 
Στέφανος Τσιτσιπας
Στέφανος Τσιτσιπας Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 - 19:02

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, φανερά απογοητευμένος μετά την ήττα του από τον Damir Dzumhur, μίλησε για τον αγώνα, καθώς και για το περιστατικό που είχε με το γόνατο του.

"Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Νόμιζα πως τραυματίστηκα αλλά τελικά ήταν εντάξει", είπε ο Στέφανος, σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετώπισε στα μέσα του αγώνα, όταν ανησύχησε μετά από ένα κακό πάτημα και κάλεσε τον φυσιοθεραπευτή για να κοιτάξει το δεξί του γόνατο.

Σχετικά με το παιχνίδι, στο οποίο ηττήθηκε με 6-4, 1-6, 7-5 από τον Dzumhur, ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής εξήγησε πως δεν μπορούσε να βρει ρυθμό και πως ο αντίπαλός του είχε σε πολύ καλή μέρα τις επιστροφές του.

"Δεν ήμουν ο εαυτός μου, δεν χρειαζόταν να κάνει κάτι στο γήπεδο, απλώς επέστρεφε τις μπάλες και εκμεταλλευόταν τα λάθη μου. Παίζει απλό τένις, εννοώ δεν κάνει κάτι ξεχωριστό. Ανήκει σ' αυτούς τους παίκτες που είναι περίεργο να τους αντιμετωπίζεις γιατί δεν μπορείς να βρεις ρυθμό. Το σερβίς μου ήταν εντάξει σήμερα, αλλά οι επιστροφές του ήταν πολύ καλές."

Επόμενος σταθμός για τον Στέφανο θα είναι η Μασσαλία, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στο Open 13 της Γαλλίας, το τελευταίο indoor που βρίσκεται στο πρόγραμμά του γι' αυτή την περίοδο της σεζόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots