ATP
Τσιτσιπάς: "Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση απ' το να παίζεις για την Ελλάδα" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση απ' το να παίζεις για την Ελλάδα" (vid)
Τσιτσιπάς: "Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση απ' το να παίζεις για την Ελλάδα" (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 - 16:25

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν το κεντρικό πρόσωπο τηλεοπτικής εκπομπής και μίλησε για όλα. Η εκτόξευση της καριέρας και της φήμης του, τα συγχαρητήρια που έλαβε από αρκετές διασημότητες, την άρνησή του να αγωνιστεί για άλλη χώρα, καθώς και τα χόμπι του, που ίσως κάποτε γίνουν και επάγγελμα.

Ο Στέφανος ήταν καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή "Αυτοψία" του Alpha, η οποία γυρίστηκε στη βάση του νεαρού Έλληνα τενίστα, στη Mouratoglou Tennis Academy στη Γαλλία.

Τον τελευταίο χρόνο ο Τσιτσιπάς έχει κερδίσει μεταξύ άλλων τους Roger Federer και Novak Djokovic, κάτι που όπως αποκάλυψε στην συνέντευξη, εξέπληξε και τον ίδιο. 

"Σίγουρα υπήρχε στο μυαλό μου, αλλά ήταν πιο μακρινό", ανέφερε ο Στέφανος, όταν ρωτήθηκε για το αν περίμενε να κοιτάζει στα μάτια τους μεγάλους του τένις, πριν από λίγα χρόνια.

"Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με εμένα στην Ελλάδα. Λαμβάνω μηνύματα, αλλά δεν ξέρω τι να περιμένω όταν γυρίσω. Να φοβάμαι;" είπε γελώντας σε ένα άλλο σημείο ο Στέφανος, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα, μετά από την τεράστια επιτυχία της Μελβούρνης.

Όπως είχε αποκαλύψει και τότε, αρκετοί celebrities επικοινώνησαν μαζί του και του έστειλαν συγχαρητήρια σε προσωπικά μηνύματα στα social media, όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή - αποκάλυψε όμως και πως δεν έχει πάει ποτέ στα μπουζούκια.

Αποκάλυψε επίσης πως η Tennis Australia τον προσέγγισε για να αλλάξει εθνικότητα στα τουρνουά της ITF και της ATP, ο Στέφανος όμως αρνήθηκε χωρίς δεύτερες σκέψεις: "Συνέβη και φυσικά το αρνήθηκα γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να παίζεις για την Ελλάδα."

Ένα κομμάτι της εκπομπής ήταν αφιερωμένο βεβαίως και στη δεύτερη μεγαλύτερη αγάπη του Στέφανου, που είναι η φωτογραφία και η κινηματογράφηση. Γνωστός και για τις πολλές ώρες που αφιερώνει στη δημιουργία και στο μοντάζ vlog για το YouTube, ο Στέφανος δεν κρύβει πως ήδη υπάρχει στο μυαλό του να ακολουθήσει επαγγελματικά και αυτόν τον χώρο, όταν ολοκληρώσει την καριέρα του στο τένις.

"Θα ήθελα να γίνω σκηνοθέτης μετά το τένις, ή κινηματογραφιστής, παραγωγός ταινιών, ή όλα αυτά μαζί."

Τέλος, ο Σρόιτερ ρώτησε τον Στέφανο και για την προσωπική του ζωή, με τον Έλληνα τενίστα να αποκαλύπτει πως μπορεί κάποια να τον προσεγγίσει, εξηγώντας ωστόσο πως στην παρούσα φάση δεν μπορεί να το σκέφτεται και πολύ.

"Είμαι τόσο απασχολημένος με το τένις, που είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι. (Ένα μήνυμα στο Instagram) δεν είναι κακή ιδέα. Μέσω Instagram με ένα DM (direct message) φαντάζομαι. Η ιδανική γυναίκα θέλω να έχει καλό χαρακτήρα!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots