ATP
Τσιτσιπάς: "Μακάρι να ακουγόταν το όνομά μου σε αγώνες του Μήτρογλου!" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Μακάρι να ακουγόταν το όνομά μου σε αγώνες του Μήτρογλου!" (vid)
Τσιτσιπάς: "Μακάρι να ακουγόταν το όνομά μου σε αγώνες του Μήτρογλου!" (vid)
tennisnews team Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 - 19:36

Μετά την πρόκρισή του στον τελικό της Μασσαλίας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το σημείο που άλλαξε το παιχνίδι του με τον David Goffin, τον επόμενό του αντίπαλο, αλλά και τον... Κώστα Μήτρογλου!

Ο Τσιτσιπάς δέχτηκε break από τον Goffin λίγο πριν το τέλος του 1ου σετ σήμερα, στο 5-6. Κατάφερε ωστόσο να απαντήσει αμέσως, να στείλει το σετ στο tie-break και να αλλάξει όλο το παιχνίδι.

"Είναι δύσκολο να δέχεσαι break σ' αυτό το σημείο, ήταν το τελευταίο game του σετ. Για κάποιο λόγο όμως ένιωσα γαλήνη και δεν υπήρχε λόγος για να παραπονεθώ ή κάτι τέτοιο. Έμεινα συγκεντρωμένος και κατάφερα να κάνω break back, που ήταν θαυμάσιο. Έμεινα εκεί και στο tie-break βρήκα το momentum. Ένιωθα πως ό,τι έκανα πήγαινε καλά, πήγαινε μέσα."

Πριν τον τελευταίο πόντο του αγώνα, ακούστηκε το όνομα του Κώστα Μήτρογλου, που από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι προσφάτως, αγωνιζόταν στην ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης, Μαρσέιγ.

"Μακάρι να έλεγαν το όνομά μου όταν παίζει! Δε νομίζω να ξέρει ποιος είμαι, αλλά είναι πολύ γνωστός", είπε ο Στέφανος για τον Έλληνα διεθνή.

Τέλος, όσον αφορά τον αυριανό τελικό και τον αντίπαλό του σ' αυτόν, Mikhail Kukushkin, ο 20χρονος τενίστας δήλωσε: "Δείχνει ότι είναι σε φόρμα. Παίζει πολύ καλά, κέρδισε πολύ καλούς παίκτες που είναι επίσης σε καλή φόρμα. Τον Ugo (Humbert) που έπαιξε επίσης εκπληκτικά αυτή την εβδομάδα. Δεν ήταν εύκολη νίκη, αλλά όπως είπα παίρνω κάθε αγώνα ξεχωριστά, προσπαθώ να βελτιώνω όλο και περισσότερο το επίπεδό μου, αγώνα με τον αγώνα."

Ο τελικός του Open 13 ανάμεσα στον Στέφανο και στον Kukushkin, θα γίνει την Κυριακή, στις 15:00 το μεσημέρι, και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 9 HD.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots