ATP
Τσιτσιπάς: "Τα social media με κούρασαν" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Τα social media με κούρασαν" (vid)
Τσιτσιπάς: "Τα social media με κούρασαν" (vid)
tennisnews team Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 - 22:31

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έζησε για μια εβδομάδα μακριά από το κινητό του και οι εντυπώσεις του ήταν πολύ θετικές.

Λίγες ώρες μετά από την κατάκτηση του Open 13, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε δημοσιεύσει ένα story στο Instagram, μέσα απ' το οποίο αποκάλυψε πως για όλη την εβδομάδα που ήταν στη Μασσαλία, δεν άγγιξε το κινητό του και δεν μπήκε στα social media.

"Δεν ένιωσα ποτέ καλύτερα στη ζωή μου, όταν δεν είχα το τηλέφωνό μου. Ένιωσα λες και η ζωή κυλάει σε πιο αργό ρυθμό και διασκέδασα την κάθε στιγμή. Εκτίμησα περισσότερο τις μικρές στιγμές. Είναι σα να ζεις σε μια διαφορετική διάσταση", είχε πει χαρακτηριστικά ο Στέφανος.

Σήμερα, μετά τη νίκη του επί του Matthew Ebden στο Ντουμπάι, ο Στέφανος μίλησε για την εμπειρία αυτή στη συνέντευξη Τύπου.

"Με είχαν κουράσει όλα αυτά τα μηνύματα, όλοι αυτοί οι άνθρωποι να μιλάνε για μένα. Όλες οι ειδοποιήσεις, ένιωσα πως μπλόκαραν το μυαλό μου. Ένιωσα σα να μην μπορούσα να επεξεργαστώ όλες αυτές τις πληροφορίες που ερχόντουσαν σε μένα.

Οπότε αντί γι' αυτό αποφάσισα να το κάνω ωραίες συζητήσεις με φίλους που ήταν εκεί μαζί μου. Υπήρχαν πολλά ενδιαφέροντα θέματα για να συζητήσω, χωρίς να κάθομαι στο κινητό μου. Ήμουν πιο κοινωνικός εκείνη την εβδομάδα."

Ο Στέφανος θα επιστρέψει αύριο στο court, για να αντιμετωπίσει τον Egor Gerasimov, στις 16:00 ώρα Ελλάδας. Ο νικητής θα μπει στα προημιτελικά του Dubai Tennis Championships.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots