ATP
Στα ημιτελικά Τσιτσιπάς και Koolhof! (vid)

 
Στα ημιτελικά Τσιτσιπάς και Koolhof! (vid)
Στα ημιτελικά Τσιτσιπάς και Koolhof! (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 - 23:14

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Wesley Koolhof συνεχίζουν την καταπληκτική τους πορεία στο διπλό της Μαδρίτης, καθώς απέκλεισαν τους Jamie Murray και Bruno Soares, No. 3 στο ταμπλό.

Ο Τσιτσιπάς και ο Ολλανδός συμπαίκτης του, κέρδισαν το 3ο καλύτερο ζευγάρι του ταμπλό με 6-2, 7-6 (4), κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο στη Μαδρίτη. Κέρδισαν για 2η φορά τη συγκεκριμένη ομάδα, αφού το είχαν κάνει και στα ημιτελικά του Miami Masters τον Μάρτιο.

Επίσης ήταν η 2η συνεχόμενη μέρα που απέκλεισαν seeded ζευγάρι στο Masters της Μαδρίτης, αφού χθες είχαν κερδίσει τους Κροάτες Nikola Mektic και Franco Skugor, επίσης χωρίς να χάσουν σετ (6-2, 6-4).

Σήμερα, αν και προηγήθηκαν με 6-3, 5-3, Τσιτσιπάς και Koolhof δυσκολεύτηκαν αρκετά μέχρι να κλείσουν τον αγώνα. Ο Murray και ο Soares έκαναν για πρώτη φορά break στο παιχνίδι για να επιστρέφουν για τα καλά στο 2ο σετ, το οποίο κατάφεραν να στείλουν στο tie-break. Εκεί προηγήθηκαν με 4-1, όμως με ένα εντυπωσιακό σερί 6 κερδισμένων πόντων, το ελληνοολλανδικό δίδυμο "κλείδωσε" τελικά τη νίκη, σε 1 ώρα και 16 λεπτά αγώνα. 

Χωρίς χαμένο σετ προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Μαδρίτης, όπου θα αντιμετωπίσουν είτε τους Marcelo Demoliner και Daniil Medvedev, είτε τους Jean-Julien Rojer και Horia Tecau. Αυτός ο προημιτελικός θα γίνει αύριο, ενώ στον άλλον ημιτελικό οι Diego Schwartzman και Dominic Thiem θα παίξουν με τους Guido Pella και Joao Sousa. 

Ο Koolhof θα περιμένει μέχρι το Σάββατο για να επιστρέψει στο Caja Magica, o Στέφανος όμως θα αγωνιστεί και αύριο, για τα προημιτελικά του μονού βεβαίως, ενάντια στον υπερασπιστή του τίτλου, Alexander Zverev, στις 20:30 το βράδυ ώρα Ελλάδας (ζωντανά στο COSMOTE TV).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots