ATP
Εκτός διπλού ο Τσιτσιπάς στη Ρώμη

 
Στέφανος Τσιτσιπάς & Wesley Koolhof
Στέφανος Τσιτσιπάς & Wesley Koolhof Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 - 16:56

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αφοσιωθεί στο μονό τις επόμενες ημέρες στη Ρώμη, καθώς αποκλείστηκε από το διπλό, με τον συμπαίκτη του, Wesley Koolhof.

Μετά από τα δυο τελευταία τους τουρνουά, στα οποία έφεραν εκπληκτικά αποτελέσματα και ήταν φιναλίστ στο Μαϊάμι και ημιφιναλίστ στη Μαδρίτη, οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Wesley Koolhof δεν μπόρεσαν να κάνουν τόσο καλό παιχνίδι σήμερα και ηττήθηκαν από τους Denis Shapovalov και Fernando Verdasco, με 6-3, 6-2.

Εξαρχής αντιμετώπισαν δυσκολίες οι δυο αθλητές και έχασαν το σερβίς τους για πρώτη φορά στο 6ο game, με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω με 2-4. Στο 2ο σετ, οι Shapovalov και Verdasco, που δεν έχασαν ούτε μια φορά το σερβίς τους, έκαναν break στο 1ο (1-0) και στο 5ο game (4-1), για να ολοκληρώσουν την αποστολή τους σε ακριβώς μια ώρα αγώνα.

Στον 2ο γύρο του Internazionali BNL d' Italia, οι Shapovalov και Verdasco θα αντιμετωπίσουν τους Oliver Marach και Mate Pavic, Νο. 5 στο ταμπλό.

Ο Στέφανος θα επιστρέψει αύριο στο Foro Italico, για την πρεμιέρα του στο μονό του Masters της Ρώμης, όπου θα αντιμετωπίσει τον 17χρονο Jannik Sinner.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots