ATP
Τσιτσιπάς και Σάκκαρη: Dream team στο Foro Italico (pic+vids)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς & Μαρία Σάκκαρη
Στέφανος Τσιτσιπάς & Μαρία Σάκκαρη
tennisnews team Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 - 18:07

O Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη συναντήθηκαν στο Foro Italico της Ρώμης, όπου φωτογραφήθηκαν μαζί και δοκίμασαν τις δεξιότητές τους στο ποδόσφαιρο και στις κεφαλιές.

Τα δυο αστέρια του ελληνικού τένις, βρέθηκαν συγκεκριμένα στο Casa Delle Armi του Foro Italico, όπου έπαιξαν ένα παιχνίδι με κεφαλιές και στη συνέχεια δοκίμασαν να κάνουν "ποδαράκια".

Το κλίμα ήταν πολύ καλό, όπως αποκαλύπτει το βασικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι της WTA στο YouTube, αλλά και διάφορα backstage βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο Instagram. Οι δυο πρωταθλητές μας πέρασαν καλά και είχαν κάποιες ξέγνοιαστες στιγμές, στο κατά τ' άλλα πολύ απαιτητικό πρόγραμμά τους γι' αυτή την περίοδο.

Η Σάκκαρη βρίσκεται περισσότερες μέρες στη Ρώμη, καθώς έπρεπε να παίξει και προκριματικά στο Internazionali BNL d' Italia, τα πηγαίνει όμως περίφημα μέχρι στιγμής και έχει 3 νίκες χωρίς χαμένο σετ. Σήμερα πέτυχε την τελευταία απ' αυτές, ενάντια στην Anastasia Pavlyuchenkova, για να προκριθεί στον 2ο γύρο. Στον 2ο γύρο θα είναι και ο Τσιτσιπάς, που βρέθηκε εκεί απευθείας με bye και θα αντιμετωπίσει αύριο τον νεαρό Ιταλό Jannik Sinner.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots