ATP
Με Fognini ο Τσιτσιπάς (vid)

 
Fabio Fognini
Fabio Fognini
tennisnews team Πέμπτη, 16 Μαϊος 2019 - 18:44

Για δεύτερη φορά σήμερα, το μεγαλύτερο μέρος της κερκίδας δεν θα είναι στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά, καθώς ο Έλληνας τενίστας θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Fabio Fognini στον 3ο γύρο του Internazionali BNL d' Italia.

Λίγες ώρες μετά τη νίκη του επί του Jannik Sinner, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στο Foro Italico για να διεκδικήσει την είσοδό του στα προημιτελικά του Masters της Ρώμης.

Για να τα καταφέρει θα πρέπει να αποκλείσει τον κορυφαίο Ιταλό τενίστα, Fabio Fognini, που κέρδισε στον τελευταίο αγώνα για τον 2ο γύρο τον Radu Albot με 7-6 (6), 6-3.

Ο Fognini ήταν δυο φορές πίσω με break στο 1ο σετ, στο 1-2 και στο 2-4, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και 4-4 αντίστοιχα. Στο 10ο game είχε κι ένα set point για το 6-4 το οποίο μπορεί να μην εκμεταλλεύτηκε, κατέκτησε όμως το σετ στο tie-break με 8-6 κι αφού έσβησε ένα set point του Μολδαβού.

Και στο 2ο σετ ήταν πίσω με break ο "Fogna" και μάλιστα με 0-3. Αυτή τη φορά ο 31χρονος Ιταλός έκανε ένα σερί 6 κερδισμένων games στη σειρά, για να επιβληθεί με 6-2 και να βάλει τέλος στο παιχνίδι, έπειτα από 1 ώρα και 45 λεπτά.

Μετά την περσινή του παρουσία ως τα προημιτελικά, ο Fognini θα προσπαθήσει να προκριθεί για 2η διαδοχική χρονιά στην τελική 8άδα του τουρνουά της πατρίδας του.

Άλλη μια φορά είχε συναντήσει τον Τσιτσιπά, στα ημιτελικά του Stockholm Open στη Στοκχόλμη και εκεί ο Στέφανος είχε πάρει τη νίκη με 6-3, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots