ATP
Παραμένει στο Νο. 6 του κόσμου ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς
tennisnews team Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 - 13:51

Δείτε πως διαμορφώθηκε η παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Χωρίς αλλαγές στην κορυφαία 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης πέρασε αυτή η εβδομάδα για την ΑΤΡ. Πάντα πρώτος είναι ο Novak Djokovic, που έχει δημιουργήσει μια διαφορά ασφαλείας από τον 2ο Rafael Nadal.

Στην 3η θέση είναι ο Roger Federer, στην 4η ο Dominic Thiem και την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο Alexander Zverev. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στο Νο. 6 του κόσμου, που είναι και το career high του. Είναι η 16η διαδοχική εβδομάδα για τον Στέφανο στο Top 10 και η 5η διαδοχική εβδομάδα στο Νο. 6. 

Στο Νο. 7 βρίσκεται ο Kei Nishikori και στο Νο. 8 ο Kevin Anderson. Στο Νο. 9 του κόσμου βρίσκεται ο Karen Khachanov και την κορυφαία δεκάδα κλείνει ο Fabio Fognini, που βρίσκεται στη 10η θέση.

Στο Top 20 πλησιάζει ο Matteo Berrettini, ο οποίος μετά την κατάκτηση του MercedesCup στη Στουτγκάρδη, κέρδισε 8 θέσεις και σκαρφάλωσε στο Νο. 22 του κόσμου, βελτιώνοντας το career high του. Ο πρωταθλητής του άλλου τουρνουά της εβδομάδας, Adrian Mannarino, μετά τη νίκη του στο 's-Hertogenbosch άφησε πίσω του 10 θέσεις και ανέβηκε στο Νο. 34.

Η παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots