ATP
Κέρδισε τον δεύτερο αγώνα του ο Τσιτσιπάς (vid)

 
Κέρδισε τον δεύτερο αγώνα του ο Τσιτσιπάς (vid)
Κέρδισε τον δεύτερο αγώνα του ο Τσιτσιπάς (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 - 18:02

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Roberto Bautista Agut με 6-4, 6-4 στον δεύτερο αγώνα επίδειξης που έδωσε για το Boodles.

Ο Τσιτσιπάς έδωσε σήμερα και τον δεύτερο αγώνα του για το τουρνουά επίδειξης του Boodles, που φιλοξενείται στο Stoke Park του Λονδίνου, κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση και κερδίζοντας τον Bautista Agut με 6-4, 6-4.

O καλύτερος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, δεν απειλήθηκε με break point σε όλο το 1ο σετ. Είχε τριπλό break point στο 1ο game της αναμέτρησης, αλλά χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 9ο game του 1ου σετ για να κάνει τελικά το πρώτο break του αγώνα και να πάρει προβάδισμα με 5-4, κάνοντας στη συνέχεια το 6-4 με love service game.

Ο Τσιτσιπάς πήρε πιο γρήγορα προβάδισμα με break στο 2ο σετ, στο οποίο προηγήθηκε με 2-1 και αφού έσωσε τα 2 πρώτα break point του Ισπανού στο παιχνίδι, υπερασπίστηκε το σερβίς του για το 3-1.

Άλλο break point δεν αντιμετώπισε ο Έλληνας παίκτης, ο οποίος είχε διπλό break point για το 4-1 στο 5ο game, καθώς και ένα match point για το 6-3 στο 9o game. Τελικά δεν υπήρξε άλλο break, με τον Bautista Agut να σβήνει και τις 3 ευκαιρίες του Στέφανου, που σέρβιρε επιτυχώς για τη νίκη στο 10ο game, κάνοντας το 6-4, 6-4 σε 72 λεπτά παιχνιδιού.

Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας του Τσιτσιπά στο Boodles, όπου χθες ηττήθηκε "στα σημεία" από τον Karen Khachanov, με 3-6, 6-3, 10-8. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει την προσπάθειά του στο τελευταίο τουρνουά της grass court season, το Wimbledon, όπου πέρσι έφτασε ως τον 4ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots