ATP
Τσιτσιπάς: "Πολλά παιδιά σήμερα τεμπελιάζουν - πρέπει να αλλάξει αυτό"

 
Τσιτσιπάς: "Πολλά παιδιά σήμερα τεμπελιάζουν - πρέπει να αλλάξει αυτό"
Τσιτσιπάς: "Πολλά παιδιά σήμερα τεμπελιάζουν - πρέπει να αλλάξει αυτό"
tennisnews team Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 - 23:01

Ακόμα μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του για το Wimbledon.

"Είμαι μοναχικός τύπος. Πάντα ήμουν έτσι", είπε στο ξεκίνημα της συνέντευξής του για τους Times του Λονδίνου ο Στέφανος, ο οποίος αυτή τη χρονιά έκανε και τις πρώτες διακοπές μόνος του, μετά από το Miami Open, στις Παρθένους Νήσους.

"Έμεινα σε ένα ξενοδοχείο κοντά στη θάλασσα. Έκανα διαλογισμό, κολύμπησα, έμαθα kite surfing. Μου αρέσει να παρατηρώ και να ακούω τη φύση, να συλλογίζομαι, να σκέφτομαι. Κάποιες φορές στο tour, νιώθω πως δεν έχω χρόνο για να σκέφτομαι. Όλη αυτή η συνεχόμενη βιασύνη, Παρίσι, Λονδίνο, δεν μπορείς να το ελέγξεις."

Από αύριο ξεκινάνε οι υποχρεώσεις του Στέφανου στο Wimbledon. Τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει στο Νο. 2 Court τον Thomas Fabbiano, στο τρίτο παιχνίδι του γηπέδου.

"Θα παλέψω για να κάνω το κάτι παραπάνω. Αλλά δεν περιμένω να γίνει μόνο του. Δεν πειρμένεις την ευκαιρία, φροντίζεις να τη δημιουργήσεις."

Κλείνοντας, ο Στέφανος άφησε ένα μήνυμα για τη γενιά του, που τον δυσαρεστεί: "Έχουμε τα πάντα, τεχνολογία, όλα τα υπόλοιπα. Είναι όλα μπροστά μας και δεν χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά γι' αυτά. Πολλά παιδιά είναι τεμπέλικα και δεν περιμένουν πολλά από τους εαυτούς τους, κάτι που είναι λυπηρό. Με τη σωστή δουλειά και την κατάλληλη νοοτροπία, μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Αυτό προσπαθώ να κάνω. Περιμένω πολλά από μένα, από την αφοσίωσή μου, από τη νοοτροπία μου εντός και εκτός γηπέδων."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots