ATP
Τσιτσιπάς: "Έπρεπε να χάσω 3-0"

 
Τσιτσιπάς: "Έπρεπε να χάσω 3-0"
Τσιτσιπάς: "Έπρεπε να χάσω 3-0"
tennisnews team Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 - 5:14

Δεν έψαξε για δικαιολογίες ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ήττα του από τον Thomas Fabbiano, ενώ μίλησε και για το πρόβλημα της σημερινής νέας γενιάς, που είναι η έλλειψη συνέπειας.

"Ήταν καλύτερος από μένα σήμερα. Νομίζω πως θα έπρεπε να τελειώσει το ματς στα 3 και όχι στα 5 σετ. Δεν ξέρω πως πήγε στα 5. Υποθέτω ήταν το μαχητικό μου πνεύμα, με κάποιο τρόπο κατάφερα να κερδίσω αυτά τα 2 σετ", είπε ο Τσιτσιπάς.

Πολλοί περίμεναν από τον Τσιτσιπά μεγάλα πράγματα σ' αυτό το Wimbledon, ενώ αρκετοί πρώην παίκτες και νυν σχολιαστές, όπως είναι ο John McEnroe και o Mats Wilander, εναποθέταν πάνω του αρκετές προσδοκίες, ακόμα και για να σταματήσει την κυριαρχία των "Big 4" στο Grand Slam του Λονδίνου.

"Δεν πιστεύω πως αυτή είναι δικαιολογία. Έχουμε δει παίκτες στην ηλικία μου, αρκετά χρόνια πριν. Για παράδειγμα ο Rafa, o Roger, ήταν πολύ ώριμοι και επαγγελματίες σε αυτό που έκαναν. Είχαν συνέπεια από πολύ μικρή ηλικία. Πάντα τα πηγαίναν καλά στα τουρνουά, χωρίς να έχουν μεγάλες πτώσεις στην απόδοσή τους ή ασυνέπεια. 

Κάτι που λείπει από τους παίκτες της Next Gen, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, είναι η συνέπεια εβδομάδα με την εβδομάδα. Δεν μπορούμε να προσαρμοστούμε σ' αυτό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots