ATP
Η κλήρωση του Citi Open

 
Η κλήρωση του Citi Open
Η κλήρωση του Citi Open
tennisnews team Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 - 21:36

Με τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκεται στο Νο. 1 του ταμπλό, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η κλήρωση του Citi Open στην Ουάσινγκτον.

Ο Στέφανος βρίσκεται στο Νο. 1 του ταμπλό και θα αγωνιστεί απευθείας στον 2ο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Denis Kudla και Tommy Paul.

Αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, ο Τσιτσιπάς έχει πιθανό αντίπαλο στον 3ο γύρο τον Jan-Lennard Struff, που βρίσκεται στο Νο. 14 του ταμπλό και διανύει μια φανταστική χρονιά.

Στα προημιτελικά, ο Στέφανος έχει πιθανούς αντιπάλους τους John Isner και Benoit Paire, ενώ στα ημιτελικά διασταυρώνεται με τους David Goffin και Kevin Anderson.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό (και πιθανοί αντίπαλοι του Στέφανου μόνο στον τελικό), βρίσκονται οι Marin Cilic, Karen Khachanov, Daniil Medvedev και Milos Raonic.

Θυμίζουμε πως το 2018 ο Τσιτσιπάς είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Citi Open, όπου ηττήθηκε από τον Alexander Zverev, μετέπειτα πρωταθλητή στο τουρνουά της Ουάσινγκτον.

Τέλος, ο Τσιτσιπάς θα συμμετέχει και στο διπλό του Citi Open, όπου θα πραγματοποιήσει μια πολυαναμενόμενη συνεργασία με τον Νικ Κύργιο.

Πιθανά ζευγάρια 3ου γύρου (βάσει seedings):

[1] Stefanos Tsitsipas v. Jan-Lennard Struff [14]
[10] Benoit Paire v. John Isner [5]
[4] Kevin Anderson v. Pierre-Hugues Herbert [15]
[11] Gilles Simon v. David Goffin [7]

[6] Marin Cilic v. Felix-Auger Aliassime [9]
[16] Frances Tiafoe v. Daniil Medvedev [3]
[8] Milos Raonic v. Alex de Minaur [12]
[13] Kyle Edmund v. Karen Khachanov [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του Citi Open:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots