ATP
Με Paul ο Τσιτσιπάς

 
Με Paul ο Τσιτσιπάς
Με Paul ο Τσιτσιπάς Φωτογραφία: Youtube/TennisTv
tennisnews team Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 - 22:18

Ο Tommy Paul έκανε έναν πολύ καλό αγώνα στην πρεμιέρα του στο Citi Open και θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον 2ο γύρο του τουρνουά της Ουάσινγκτον.

Ο Paul κέρδισε τον συμπατριώτη του, Denis Kudla, με το εμφατικό 6-0, 6-4, σε 57 μόλις λεπτά, για να πάρει μια πολύ γρήγορη πρόκριση για τον 2ο γύρο του Citi Open.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον κορυφαίο του ταμπλό και περσινό ημιφιναλίστ στην Ουάσινγκτον, Στέφανο Τσιτσιπά, που πέρασε με bye τον 1ο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Paul πέτυχε 9 άσους στον σημερινό του αγώνα και "έσπασε" 5 φορές το σερβίς του Kudla. Στο 1ο σετ το έκανε 3 φορές, για να το κατακτήσει με 6-0 σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο 2ο σετ ο Kudla προηγήθηκε με 3-1 και με 4-2, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης, όμως ο 22χρονος Αμερικανός, ο οποίος μπήκε στη διοργάνωση με wild card, κέρδισε τα 4 επόμενα games και έβαλε τέλος στην αναμέτρηση, πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνας.

Για πρώτη φορά θα συναντηθούν στο ATP Tour οι Τσιτσιπάς και Paul, οι οποίοι πάντως γνωρίζονται, καθώς έχουν τεθεί αντιμέτωποι στο παρελθόν στα juniors, στο Orange Bowl το 2014. Τότε, ο Στέφανος, αν και 15 μήνες νεότερος, είχε πάρει τη νίκη με 2-0 σετ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots