ATP
Τσιτσιπάς: "Έχουμε αρκετά κοινά με τον Κύργιο"

 
Τσιτσιπάς: "Έχουμε αρκετά κοινά με τον Κύργιο"
Τσιτσιπάς: "Έχουμε αρκετά κοινά με τον Κύργιο"
tennisnews team Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 - 8:41

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην Ουάσινγκτον για τα κοινά στοιχεία του με τον Νικ Κύργιο, για τη νέα σελίδα που γύρισε στο κεφάλαιο vlogging, αλλά και για τους αγαπημένους του ηθοποιούς.

Σε συνέντευξή του στην Ουάσινγκτον για το Citi Open, ο Στέφανος αναφέρθηκε στη νέα συνεργασία του με τον Σουηδό κινηματογραφιστή Hugo Ljungquist, που θα τον βοηθάει στα vlog του για το YouTube από δω και πέρα, με αποτέλεσμα να κερδίζει αρκετό χρόνο.  

"Αποφάσισα να το προχωρήσω. Σκέφτηκα πως για να μπορέσω να συνεχίσω να το κάνω, θα ήταν καλό να έχω μαζί μου έναν κινηματογραφιστή και φωτογράφο, που θα με βοηθάει, αντί να τα κάνω όλα μόνος μου."

Όσο για το αν προτιμάει τον ακριβό εξοπλισμό ή το ποιοτικό περιεχόμενο, ο Στέφανος απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: "Σίγουρα καλύτερο περιεχόμενο απ' ότι εξοπλισμό. Δε με νοιάζει ο εξοπλισμός. Ο εξοπλοσμός με βοηθάει να κάνω καλύτερο υλικό, γι' αυτό και ξοδεύω αρκετά χρήματα σε καλό εξοπλισμό. Αλλά αν ο εξοπλισμός είναι καλός και το υλικό σου όχι, τότε ποιος ο λόγος να ξοδέψεις όλα αυτά τα χρήματα; Πάντα δίνω προτεραιότητα στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα."

Μια από τις αγάπες του Στέφανου, είναι και ο κινηματογράφος. Εκτός από το τένις, πολλά από τα πρόσωπα που θαυμάζει προέρχονται από εκείνον τον κόσμο: "Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Robert de Niro, του Leonardo DiCaprio, αλλά και του Bradley Cooper. Η φωνή του Morgan Freeman, επίσης. Πρέπει να έχεις αυτή τη φωνή!"

Ο Στέφανος συνεργάστηκε με τον Νικ Κύργιο στο Citi Open, αλλά παρά την καλή τους αναμέτρηση δεν ξεπέρασαν το εμπόδιο των κορυφαίων του κόσμου, Juan Sebastian Cabal και Robert Farah. Τώρα θα προσηλωθεί στα μονά, όπου την Τετάρτη θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του, ενάντια στον Tommy Paul.

"Μπορεί οι χαρακτήρες μας (με τον Κύργιο) να είναι διαφορετικοί, όμως έχουμε πολλά κοινά. Μας αρέσει να είμαστε επιθετικοί και να έχουμε το πάνω χέρι στους πόντους. Σε εκείνον αρέσει να ανεβαίνει στο φιλέ. Οι επιστροφές του είναι πολύ καλές, ενώ έχει και πολύ δυνατά σερβίς", είπε ο Τσιτσιπάς, αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Κύργιο, με τον οποίο μοιράστηκε για πρώτη φορά το court.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots