ATP
Κύργιος-Τσιτσιπάς στα ημιτελικά του Citi Open (vid)

 
Nick Kyrgios Στέφανος Τσιτσιπάς
Nick Kyrgios Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: Youtube/TennisTv
tennisnews team Σάββατο, 03 Αυγούστου 2019 - 6:01

Στην αρχή της εβδομάδας, ο Νικ Κύργιος και ο Στέφανος Τσιτσιπάς μοιράστηκαν την ίδια πλευρά στο court και πέρασαν πολύ καλά παίζοντας στο διπλό του Citi Open. Απόψε θα αναμετρηθούν για την ημιτελική φάση του μονού, σε έναν αγώνα "φωτιά".

O Κύργιος κέρδισε στον τελευταίο αγώνα της ημέρας τον Norbert Gombos με 6-3, 6-3 σε λιγότερο από μια ώρα και μπήκε στα ημιτελικά του Citi Open, όπου τον περίμενε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο 24χρονος Ελληνοαυστραλός έκανε ένα άψογο ματς από τη γραμμή του σερβίς, κερδίζοντας τους 29 από τους 34 πόντους στα πρώτα του σερβίς και τους 8 από τους 11 στα δεύτερα. Ήρθε αντιμέτωπος με 2 break point, πριν κάνει το 3-1 στο 1ο σετ, αλλά τα έσβησε και έκτοτε δεν απειλήθηκε. Σε όλο το 2ο σετ έχασε μόνο 4 πόντους από τη γραμμή του σερβίς (20/24), πετυχαίνοντας τους 12 από τους 19 άσους που είχε στο παιχνίδι. 

Για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά στην καριέρα του ο Κύργιος, για μια θέση στον τελικό του Citi Open. Ο αγώνας αυτός θα ξεκινήσει στις 02:00 το βράδυ στην Ελλάδα και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6HD.

Στον άλλον ημιτελικό, ο Daniil Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Peter Gojowczyk. Ο Medvedev απέκλεισε τον Marin Cilic με 6-4, 7-6 (7), ενώ ο Gojowczyk, lucky loser στο ταμπλό, επικράτησε του Kyle Edmund με 6-3, 4-6, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots