ATP
Τσιτσιπάς: 'Δεν το κάνω επίτηδες'

 
Τσιτσιπάς: 'Δεν το κάνω επίτηδες'
Τσιτσιπάς: 'Δεν το κάνω επίτηδες'
tennisnews team Σάββατο, 03 Αυγούστου 2019 - 17:14

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το περιστατικό με τα κορδόνια, που έκανε έξαλλο τον Benoit Paire. 

"Δεν είμαι ο μόνος που έχει τέτοια προβλήματα, αλλά συνήθως έχω προβλήματα με τα κορδόνια των παπουτσιών μου. Είναι περίπλοκο, πάντως δεν το κάνω επίτηδες. Συμβαίνει σε κρίσιμες στιγμές, μετά από έντονους πόντους που τα δίνω όλα", είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του με τον Paire ο Τσιτσιπάς.

Δεν ήταν η πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα που έσπασε το κορδόνι του Τσιτσιπά και γι' αυτό ο Paire εκνευρίστηκε, κάνοντας παράπονα στον διαιτητή. Στον αμέσως επόμενο πόντο μάλιστα σταμάτησε επίτηδες το παιχνίδι, θέλοντας να δείξει μ' αυτό τον τρόπο πως ο Τσιτσιπάς σταμάτησε το παιχνίδι για λόγους στρατηγικής νωρίτερα.

Απόψε, στις 02:00 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 6HD), o Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο για τα ημιτελικά του Citi Open. Θυμίζουμε πως στην αρχή της εβδομάδας οι δυο τους μοιράστηκαν όμορφες στιγμές, παίζοντας μαζί στα διπλά και έχοντας μια πολύ ευχάριστη εμπειρία από τη συνεργασία τους.

"Θα είναι ωραίο ματς. Έχουμε γίνει καλοί φίλοι και προπονηθήκαμε αρκετές φορές μαζί αυτή την εβδομάδα. Είναι απρόβλεπτος και αυτό τον κάνει πολύ επικίνδυνο όταν τον αντιμετωπίζεις. Πρέπει να σερβίρω καλά και να παίξω το τένις μου, να είμαι αφοσιωμένος στο πλάνο μου χωρίς να σκέφτομαι τι συμβαίνει στην απέναντι μεριά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots