ATP
Κύργιος: "Ο Τσιτσιπάς θα κάνει μεγάλα πράγματα"

 
Κύργιος: "Ο Τσιτσιπάς θα κάνει μεγάλα πράγματα"
Κύργιος: "Ο Τσιτσιπάς θα κάνει μεγάλα πράγματα"
tennisnews team Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 - 7:09

Ο Νικ Κύργιος αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Στέφανο Τσιτσιπά, τις αναμετρήσεις που περιμένει να έρθουν, αλλά και τον πολύ μεγάλο στόχο της καριέρας του.

"Μου αρέσουν πολύ τα ομαδικά τουρνουά. Πιστεύω το να κερδίσω το Davis Cup ή κάτι τέτοιο, θα ήταν ο μεγαλύτερος στόχος. Το ATP Cup θα ήταν επίσης πολύ καλό. Παίζω με τους συμπαίκτες μου στην ομάδα από πολύ νέος. Με τον (Jordan) Thompson, παίζω από τότε που ήμουν 9 χρονών. Θα ήθελα να κερδίσουμε κάτι μαζί", δήλωσε ο Κύργιος.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Κύργιος συνεργάστηκε στα διπλά με τον Στέφανο Τσιτσιπά για το Citi Open, πριν τον κερδίσει στα ημιτελικά του μονού. Όπως δήλωσε, ήταν ένας από τους αγώνες που απόλαυσε περισσότερο στην καριέρα του και περιμένει να έρθουν πολλοί ακόμα με αντίπαλο τον Στέφανο.

"Ήταν απίστευτος αγώνας. Ήταν εκπληκτική εμπειρία να παίξω μαζί του. Παίξαμε μαζί στο διπλό. Νιώθω πως τον ξέρω λίγο καλύτερα από την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι πολύ καλό παιδί. Είναι πολύ νέος και θα κάνει μεγάλα πράγματα σ' αυτό το άθλημα.

Ο αγώνας μας ήταν εκπληκτικός. Θα μπορούσε να κερδίσει ο καθένας μας. Μπορούσε εύκολα να με κερδίσει. Θα παίξουμε πολλές φορές ακόμα πιστεύω. Ήταν σίγουρα ένας από τους διασκεδαστικότερους αγώνες που έπαιξα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots