ATP
Medvedev: "Σίγουρα δεν είμαστε φίλοι με τον Τσιτσιπά"

 
Medvedev: "Σίγουρα δεν είμαστε φίλοι με τον Τσιτσιπά"
Medvedev: "Σίγουρα δεν είμαστε φίλοι με τον Τσιτσιπά"
tennisnews team Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 - 18:19

Μπορεί να ταξίδεψαν μαζί στον Καναδά, αλλά ο Daniil Medvedev υποστήριξε πως σίγουρα δεν διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Μετά τη νίκη του με 6-3, 6-1 επί του Dominic Thiem και την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Rogers Cup, ο Medvedev αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση του με τον Στέφανο Τσιτσιπά, με τον οποίο μοιράστηκαν το ίδιο αεροπλάνο στο ταξίδι τους για το Μόντρεαλ.

"Δεν διατηρούμε σχέσεις, αν μπορώ να απαντήσω έτσι. Είναι δύσκολο να το εκφράσω. Όπως πάντα λέω, δεν είμαστε εχθροί, αλλά σίγουρα δεν είμαστε φίλοι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 23χρονος Ρώσος.

Περίπου ενάμιση χρόνο πριν, Medvedev και Tσιτσιπάς είχαν μοιραστεί ένα έντονο σκηνικό στο Μαϊάμι, με τον Ρώσο να κατηγορεί τον Στεφ για άσχημη συμπεριφορά και να ξεσπάει μετά το τέλος της αναμέτρησής τους.

Ο Medvedev μίλησε και για τον Νικ Κύργιο, συμπαίκτη του Τσιτσιπά στα διπλά στo φετινό US swing και επίσης συνταξιδιώτη στο ταξίδι από την Ουάσινγκτον στο Μόντρεαλ: "Είμαι χαρούμενος που μίλησε για μένα γιατί όταν κάποιος μιλάει για σένα είναι θετικό. Σημαίνει πως σε σέβεται σαν παίκτη, σαν αντίπαλο. Βλέπει πως είμαι σε καλή κατάσταση τώρα και πως δεν είναι εύκολο να με κερδίσει. Αυτό πιστεύω πως σημαίνει και φυσικά είναι καλό."

Κύργιος και Medvedev είχαν συναντηθεί πριν λίγες ημέρες για τον τελικό του Citi Open στην Ουάσινγκτον, με τον Ελληνοαυστραλό να παίρνει τη νίκη με 7-6 (6), 7-6 (4).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots