ATP
Τσιτσιπάς: "Δεν έχω φτάσει το επίπεδο των Big 3"

 
Τσιτσιπάς: "Δεν έχω φτάσει το επίπεδο των Big 3"
Τσιτσιπάς: "Δεν έχω φτάσει το επίπεδο των Big 3"
tennisnews team Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 - 16:50

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξήγησε πως για να συναγωνιστεί κάποιος τους "Big 3" πρέπει να κάνει κάτι παραπάνω και δε θεωρεί πως ο ίδιος τα έχει καταφέρει ως τώρα.

"Οι Big 3 κυριαρχούν στο τένις για πολλά χρόνια. Γι' αυτό χρειάζεται να κάνω ένα παραπάνω βήμα για να τους κερδίσω, για να φτάσω σ' αυτό το επίπεδο. Μέχρι τώρα, δεν έχω καταφέρει να φτάσω εκεί, αλλά είναι τεράστια πρόκληση για μένα να αντιμετωπίζω αυτούς τους παίκτες", δήλωσε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος βρίσκεται στο Σινσινάτι.

Σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο διπλό του Cincinnati Masters, όπου μαζί με τον Νικ Κύργιο θα αντιμετωπίσουν για 2ο συνεχόμενο αγώνα τους κορυφαίους της παγκόσμιας κατάταξης, Juan Sebastian Cabal και Robert Farah. Αύριο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του και στα μονά, ενάντια στον Jan-Lennard Struff.

Στην συνέντευξή του, αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Andy Murray στη δράση: "Είναι θαυμάσιο να τον βλέπουμε ξανά. Θυμάμαι στον αγώνα του με τον Roberto Bautista Agut στο Australian Open ένιωσα άσχημα, όταν είδα εκείνη τη συνέντευξη που έδωσε. Είμαι χαρούμενος που η εγχείρηση που έκανε πήγε καλά και μπόρεσε να επιστρέψει δυνατότερος."

Και ο Murray μίλησε για τον Τσιτσιπά στο Σινσινάτι, ξεχωρίζοντάς τον ανάμεσα στους παίκτες της νέας γενιάς: "Ο Τσιτσιπάς έχει πολύ καλό παιχνίδι. Είναι καλός αθλητής και η προσωπικότητά του είναι θαυμάσια. Είναι διασκεδαστικό να τον παρακολουθείς. Έχει all-around παιχνίδι και αυτό του επιτρέπει να είναι καλός σε όλες τις επιφάνειες, που είναι σημαντικό αν θες να ανεβείς στο κορυφαίο επίπεδο και να παραμείνεις εκεί."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots