ATP
Ούτε τώρα Κύργιος και Τσιτσιπάς

 
Ούτε τώρα Κύργιος και Τσιτσιπάς
Ούτε τώρα Κύργιος και Τσιτσιπάς
tennisnews team Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 - 23:11

Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι, οι Νικ Κύργιος και Στέφανος Τσιτσιπάς πάλεψαν σκληρά, αλλά δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τους κορυφαίους της παγκόσμιας κατάταξης, Juan Sebastian Cabal και Robert Farah.

Οι δυο Κολομβιανοί πήραν τη νίκη με 6-1, 7-6 (8) και μπήκαν στον 2ο γύρο του Cincinnati Masters, επαναλαμβάνοντας και την επιτυχία του Citi Open, όπου επίσης είχαν σταματήσει από τον 1ο γύρο τους Κύργιο και Τσιτσιπά.

Παρά το κακό 1ο σετ, το οποίο έχασαν μέσα σε 20 λεπτά, οι Κύργιος και Τσιτσιπάς έκαναν και σήμερα μια καλή προσπάθεια, όπως είχαν κάνει και στην Ουάσινγκτον, όταν είχαν ηττηθεί στο super tie-break.

Σήμερα λίγο έλειψε να στείλουν το παιχνίδι σε super tie-break, καθώς είχαν ευκαιρίες να κατακτήσουν το 2ο σετ. Προηγήθηκαν με 5-3 στο tie-break και είχαν 2 set point για να το πάρουν. 2 φορές έφτασαν σε match point και οι Κολομβιανοί, που αξιοποίησαν τη 2η ευκαιρία τους και το κατέκτησαν με 10-8.

Στον 2ο γύρο του Cincinnati Masters μπήκε και ο Andy Murray, που μαζί με τον Feliciano Lopez απέκλεισαν το Νο. 4 ζευγάρι του ταμπλό, Jean-Julien Rojer και Horia Tecau, με 3-6, 6-3, 10-3. Επόμενοι αντίπαλοι για τους Murray/Lopez οι Αμερικανοί Ryan Harrison και Jack Sock.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots