ATP
Παραμένει στο No. 8 o Τσιτσιπάς - career high o Hurkacz

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 - 9:37

O Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στο Νο. 8 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή την εβδομάδα. Νέο career high για τον Hubert Hurkacz, που το Σάββατο κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του στο Winston-Salem.

Δεν άλλαξε κάτι στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης αυτή την εβδομάδα, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παραμένει σταθερά στο Top 10 και συγκεκριμένα στην 8η θέση. 

Πάντα πρώτος είναι ο Novak Djokovic, που κρατάει σε απόσταση ασφαλείας τον Rafael Nadal. Στο Νο. 3 είναι ο Roger Federer, στο Νο. 4 ο Dominic Thiem και την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο Daniil Medvedev.

Στο Νο. 6 βρίσκεται ο Alexander Zverev, στο Νο. 7 ο Kei Nishikori και στο Νο. 8 ο Τσιτσιπάς. Ακολουθεί ο Karen Khachanov, ενώ το Top 10 συμπληρώνει ο Roberto Bautista Agut.

Στη μοναδική αλλαγή σε όλο το Top 30, o φιναλίστ του Winston-Salem Open, Benoit Paire, άφησε 4 θέσεις πίσω του και ανέβηκε στο Νο. 26 από το Νο. 30.

Ο πρωταθλητής του Winston-Salem, Hubert Hurkacz, κέρδισε 6 θέσεις και ανέβηκε για πρώτη φορά στο Νο. 35 του κόσμου. 7 θέσεις κέρδισε ο Frances Tiafoe, που σκαρφάλωσε στο Νο. 45.

Η παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ

10 Έλληνες παίκτες συνολικά βρίσκονται στην κατάταξη της ΑΤΡ. Ο Μιχάλης Περβολαράκης έχασε 2 θέσεις αυτή την εβδομάδα και υποχώρησε στο Νο. 461. Ο Μάρκος Καλοβελώνης έχασε 1 θέση και είναι στο Νο. 713. 

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας ανέβηκε στο Νο. 1109, κερδίζοντας 5 θέσεις σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Γιάννης Στεργίου είναι στο Νο. 1415 με 3 βαθμούς, ο Πέτρος Τσιτσιπάς στο Νο. 1598 με 2 βαθμούς, ενώ από έναν βαθμό έχουν οι Δημήτρης Αζωίδης, Αλέξανδρος Ρουμπής, Στέφανος Σχινάς και Σταμάτης Καπίρης.

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots