ATP
Στην 7η θέση ο Τσιτσιπάς - χωρίς αλλαγές το Top 10

 
Στην 7η θέση ο Τσιτσιπάς - χωρίς αλλαγές το Top 10
Στην 7η θέση ο Τσιτσιπάς - χωρίς αλλαγές το Top 10
tennisnews team Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 - 9:53

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στο Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης και αυτή την εβδομάδα, στην οποία δεν υπήρξαν αλλαγές στις κορυφαίες θέσεις. Σημαντικές ανόδους είχαν οι Alex De Minaur, Pablo Carreno Busta, Adrian Mannarino και Alexander Bublik.

Ο Τσιτσιπάς μετράει την 4η διαδοχική εβδομάδα του στο No.7 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ έφτασε τις 31 συνεχόμενες εβδομάδες παραμονής στο Top 10 της κατάταξης της ΑΤΡ.

Δεν υπήρξε καμιά αλλαγή στην πρώτη 10άδα της κατάταξης αυτή την εβδομάδα, με τον Novak Djokovic να είναι πάντα στην κορυφή και τον Rafael Nadal να τον ακολουθεί σε απόσταση 640 βαθμών.

Στην 3η θέση είναι ο Roger Federer και πίσω του έχει τους Daniil Medvedev, Dominic Thiem και Alexander Zverev. O Τσιτσιπάς είναι στο Νο.7 και πίσω του βρίσκονται οι Kei Nishikori, Karen Khachanov και Roberto Bautista Agut.

Μια θέση κέρδισε ο Gael Monfils, που βρίσκεται στο Νο.11, ενώ στο Top 25 επέστρεψε ο πρωταθλητής του Zhuhai, Alex De Minaur, που άφησε πίσω του 6 θέσεις για να βρεθεί στο Νο.25 του κόσμου.

Ο Pablo Carreno Busta, ο οποίος κατέκτησε το Chengdu Open, κέρδισε 24 θέσεις και ανέβηκε στο Νο.39 του κόσμου, ενώ ο φιναλίστ του Zhuhai Championships, Adrian Mannarino, κέρδισε 18 θέσεις και σκαρφάλωσε στο Νο.43. Νέο career high σημείωσε ο φιναλίστ του Chengdu Open, Alexander Bublik, που κέρδισε 14 θέσεις και βρέθηκε στο Νο.57.

Η παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ

Ο Μιχάλης Περβολαράκης κέρδισε 24 θέσεις αυτή την εβδομάδα και ανέβηκε στο Νο.464, μόλις 5 θέσεις χαμηλότερα από το career high του. Ο Μάρκος Καλοβελώνης είναι στο Νο.747 και ο Αλέξανδρος Σκορίλας στο Νο.1168. Θέση στην παγκόσμια κατάταξη έχουν και οι Γιάννης Στεργίου, Πέτρος Τσιτσιπάς, Δημήτρης Αζωίδης, Γιάννης Σταμούλος, Αλέξανδρος Ρουμπής, Στέφανος Σχινάς και Σταμάτης Καπίρης.

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots