ATP
"Άγγιξαν" τη νίκη Τσιτσιπάς και Koolhof

 
"Άγγιξαν" τη νίκη Τσιτσιπάς και Koolhof
"Άγγιξαν" τη νίκη Τσιτσιπάς και Koolhof
tennisnews team Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 - 12:18

O Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Wesley Koolhof ηττήθηκαν από τους κορυφαίους της παγκόσμιας κατάταξης, Juan Sebastian Cabal και Robert Farah, έπειτα από ένα συγκλονιστικό super tie-break, στο οποίο έσβησαν 5 match point και είχαν 3 χαμένα match point! 

Τσιτσιπάς και Koolhof έκαναν ένα μεγάλο παιχνίδι και ανάγκασαν τους Cabal και Farah να δουλέψουν πολύ σκληρά για να φτάσουν στη νίκη, οι Κολομβιανοί όμως την πήραν στο τέλος, έστω και αν χρειάστηκαν ένα super tie-break 30 πόντων, επικρατώντας τελικά με 6-3, 0-6, 16-14!

Οι Cabal και Farah έκαναν πολύ δυνατό ξεκίνημα και προηγήθηκαν με 3-0, για να πατήσουν πάνω σ' αυτό το προβάδισμα και να πάρουν το 1ο σετ χωρίς να απειληθούν, με 6-3.

To 2ο σετ ωστόσο αποτέλεσε έναν μονόλογο για τους Τσιτσιπά και Koolhof, που ήταν σαρωτικοί, έκαναν 3 διαδοχικά break και δεν έχασαν κανένα game, για να κάνουν το bagel και να ισοφαρίσουν με τον πιο γρήγορο και τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Οι πολύ έμπειροι Cabal και Farah όμως είχαν τον τελευταίο λόγο και σ' αυτό το παιχνίδι, όπως στα δυο άλλα που συνάντησαν τον Τσιτσιπά, με συμπαίκτη τότε τον Νικ Κύργιο.

Οι κορυφαίοι του ταμπλό και της παγκόσμιας κατάταξης, προηγήθηκαν με 9-6 στο super tie-break, αλλά ισοφαρίστηκαν σε 9-9 και χρειάστηκε να σβήσουν 3 match point, πριν τελικά "σφραγίσουν" τη νίκη στο 6ο τους match point, για το 16-14!

Στα προημιτελικά του China Open στο Πεκίνο, θα αντιμετωπίσουν τους Βρετανούς Jamie Murray και Neal Skupski, που νωρίτερα σήμερα κέρδισαν τους Guido Pella και Diego Schwartzman, με 6-4, 7-6 (6).

Ο Τσιτσιπάς θα πραγματοποιήσει αύριο την πρεμιέρα του στα μονά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Dusan Lajovic για τον 1ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots