ATP
Με το δεξί ο Τσιτσιπάς στη Βασιλεία

 
Με το δεξί ο Τσιτσιπάς στη Βασιλεία
Με το δεξί ο Τσιτσιπάς στη Βασιλεία
tennisnews team Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 - 21:47


Θετικό ποδαρικό πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Βασιλεία, καθώς επιβλήθηκε του Albert Ramos-Vinolas με 2-0 σετ και έκλεισε μια θέση για τη φάση των "16" του Swiss Indoors.

Ο Τσιτσιπάς επιβλήθηκε του Ramos-Vinolas με 6-3, 7-6 (6) σε 1 ώρα και 33 λεπτά παιχνιδιού, για να μπει με το δεξί στη μάχη του τίτλου του Swiss Indoors Basel.

Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.7 στην παγκόσμια κατάταξη, έκανε το μοναδικό break του 1ου σετ στο 6ο game, απέκτησε ένα προβάδισμα με 4-2 και δεν το χαράμισε, κλείνοντας το σετ σε 31 μόλις λεπτά.

Στο 2ο σετ έκανε ξανά πρώτος break, σώζοντας μάλιστα 2 break point του Ισπανού στο 1-2, για να προηγηθεί με 3-2. Ωστόσο, υπέστη break στο αμέσως επόμενο game και ισοφαρίστηκε.

Το σετ παρέμεινε ισορροπημένο ως το τέλος του και ο Στέφανος μπορεί να χρειάστηκε tie-break, μπορεί να έχασε τη διπλή ευκαιρία να το κλείσει όταν προηγήθηκε με 6-4, το κέρδισε όμως με 8-6 στην 3η του ευκαιρία και απέφυγε τα χειρότερα, εξασφαλίζοντας την είσοδό του στους "16" καλύτερους της Βασιλείας.

Εκεί ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη είτε τον Ricardas Berankis, είτε τον Pablo Andujar. Θυμίζουμε πως έχει πιθανό αντίπαλο τον Fabio Fognini στα προημιτελικά του Swiss Indoors και τον Roger Federer στα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots