ATP
Djokovic: "Ο Τσιτσιπάς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου"

 
Djokovic: "Ο Τσιτσιπάς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου"
Djokovic: "Ο Τσιτσιπάς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου"
tennisnews team Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 - 10:38

Ο Novak Djokovic έχει ήδη 2 ήττες απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά και, όπως δήλωσε στην χθεσινή του συνέντευξη στο Παρίσι, περιμένει και σήμερα έναν πολύ δύσκολο αγώνα.

"Είμαι σίγουρος πως βαδίζω στη σωστή κατεύθυνση και πως αύριο (σ.σ. σήμερα) θα είμαι ακόμα καλύτερος", είπε ο Djokovic, μετά τη νίκη του επί του Kyle Edmund στον 3ο γύρο του Paris Masters.

"Προφανώς, ο Στέφανος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είναι ένας έτοιμος παίκτης, ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε όλες τις επιφάνειες", δήλωσε ο κάτοχος 16 Grand Slam τίτλων.

Θα είναι η 4η συνάντηση του Djokovic με τον Στέφανο. Ο Έλληνας παίκτης έχει κερδίσει τις 2 από τις 3 προηγούμενες, και τις 2 που έχουν δώσει σε σκληρές επιφάνειες, καθώς και την πιο πρόσφατη, που ήταν πριν μερικές ημέρες στα προημιτελικά του Shanghai Masters.

"Έχασα από εκείνον πριν δυο εβδομάδες στη Σαγκάη, έπειτα από τρια κλειστά σετ. Είναι πολύ καλός παίκτης. Έχει βελτιωθεί, είναι πολύ επαγγελματίας, προπονείται σκληρά. Αυτό φαίνεται και στο παιχνίδι του, γιατί είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ανυπομονώ γι' αυτή την πρόκληση."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots