ATP
Η συγκίνηση του Μάρκου και η μεγάλη αγκαλιά από τον Στέφανο (vid)

 
Η συγκίνηση του Μάρκου και η μεγάλη αγκαλιά από τον Στέφανο (vid)
Η συγκίνηση του Μάρκου και η μεγάλη αγκαλιά από τον Στέφανο (vid)
tennisnews team Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 - 7:28

Ήταν μια από τις πιο όμορφες στιγμές του φετινού ATP Finals. Τη στιγμή που βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς λέει στον Μάρκο Παγδατή πως χωρίς εκείνον δεν θα είχε καταφέρει τίποτα και ο Μάρκος απαντάει συγκινημένος.

Μια αξέχαστη στιγμή που έλαβε χώρα στην O2 Arena λίγο μετά την απονομή του φετινού ATP Finals, ήταν όταν ο Τσιτσιπάς, κρατώντας ακόμα το τρόπαιο στα χέρια του, εξέφρασε τον μεγάλο του σεβασμό και την αναγνώριση προς τον Παγδατή, που του έπαιρνε συνέντευξη για την COSMOTE TV.

"Είμαι ευγνώμων που ο Μάρκος έκανε αυτά τα πράγματα για το άθλημά μας, γιατί δεν ξέρω πραγματικά αν θα ήμουν στη θέση που είμαι τώρα χωρίς τον Μάρκο. Μεγάλη έμπνευση", είπε ο Στέφανος, με τον Μάρκο να παίρνει το λόγο, εμφανώς συγκινημένος.

"Ευχαριστούμε Στέφανο, πιστεύω ότι μπορείς να γίνεις ένας θρύλος του τένις. Εμένα μου θύμισες το Euro 2004 που το κέρδισε η Ελλάδα. Εμένα ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου, γιατί με βοήθησαν αυτά τα παιδιά και σήμερα νιώθω πως έχω ζήσει το ίδιο πράγμα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots