ATP
Παρουσίασε την ομάδα του ο Fognini (pics)

 
Παρουσίασε την ομάδα του ο Fognini (pics)
Παρουσίασε την ομάδα του ο Fognini (pics)
tennisnews team Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019 - 17:09

Ο Fabio Fognini θα έχει μια νέα ομάδα στο πλευρό του τη σεζόν του 2020, την οποία και σύστησε, με βασικό του προπονητή τον Corrado Barazzutti.

"Είμαι χαρούμενος που σας συστήνω τη νέα Team Fogna! Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με τον Corrado Barazzutti, ως βασικό μου προπονητή, αλλά και τον Stefano Barsacchi, γυμναστή, τον Giovanni Teoli, φυσιοθεραπευτή και τον Alberto Giraudo. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη νέα σεζόν", έγραψε ο Fognini στα social media.

Ο Barazzutti είναι μια από τις σημαντικότερες φιγούρες στην ιστορία του ιταλικού τένις, έχοντας αγωνιστεί σε δυο ημιτελικούς Grand Slam διοργανώσεων τη δεκαετία του '70 και φτάνοντας έως το Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο 66χρονος πλέον Ιταλός, θα επιχειρήσει να καλύψει το κενό του Αργεντινού Franco Davin, με τον οποίο συνεργαζόταν προηγουμένως ο Fognini, με τους δυο τους να σταματούν πριν λίγους μήνες τη συνεργασία αυτή.

Ο Fognini είχε 30 νίκες σε 54 αναμετρήσεις στο 2019, κατακτώντας έναν τίτλο - που ήταν και ο σημαντικότερος στην καριέρα του - το Masters του Monte-Carlo. Θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά από το Νο.12 της παγκόσμιας κατάταξης και θα εκπροσωπήσει την πρώτη εβδομάδα του 2020 την Ιταλία, στο ATP Cup της Αυστραλίας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots