ATP
Ivanisevic: "Θέλουμε το 20ό φέτος"

 
Ivanisevic: "Θέλουμε το 20ό φέτος"
Ivanisevic: "Θέλουμε το 20ό φέτος"
tennisnews team Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 - 16:40

Ένας από τους προπονητές του Novak Djokovic, o Goran Ivanisevic, δεν έκρυψε πως ο στόχος μετά το Australian Open είναι να φτάσει ο Nole τα 20 Grand Slams όσο γρηγορότερα γίνεται, αν είναι δυνατόν ακόμα και αυτή τη χρονιά!

"Στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, δεν έμοιαζε να είναι σε καλή κατάσταση, αλλά τώρα δείχνει να είναι και πάλι στο 100% του, μετά το ATP Cup και το 17ο Slam στο Australian Open. Τώρα θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε τον στόχο των 20 Slams από αυτή τη σεζόν, ή τουλάχιστον να μειώσουμε τη διαφορά. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα πάμε να το κάνουμε την επόμενη χρονιά", δήλωσε ο Ivanisevic, σε συνέντευξή του για το Sport Klub.

Για να καταφέρει ο Nole να φτάσει τον Roger Federer από φέτος, θα πρέπει να κάνει το calendar Year Grand Slam, δηλαδή να κατακτήσει όλα τα Grand Slam στην ίδια χρονιά. Ο τελευταίος παίκτης που το έκανε αυτό στους άνδρες ήταν ο Rod Laver (1962, 1969).

"Αυτή τη στιγμή είναι άδειος σωματικά και πνευματικά, αλλά γνωρίζει καλά τον στόχο του. Να είναι υγιής, να προετοιμαστεί και να διεκδικήσει το 18ο Grand Slam. Όσο πιο γρήγορα γίνει, τόσο το καλύτερο. Μπορεί να συμβεί στο Παρίσι. Θα είναι μια σπουδαία μάχη μεταξύ του Novak, του Rafa (Nadal) και του Dominic (Thiem)", πρόσθεσε ο Ivanisevic, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα του Djokovic από την προηγούμενη σεζόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots