ATP
Εκτός Μονπελιέ και Ρότερνταμ ο Wawrinka

 
Stan Wawrinka
Stan Wawrinka
tennisnews team Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 - 13:52

O Stan Wawrinka απέσυρε τη συμμετοχή του από το Open Sud de France αυτής της εβδομάδας, αλλά και από το Rotterdam Open που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στο Ρότερνταμ.

Ο Wawrinka δεν έκανε γνωστό το πρόβλημα τραυματισμού που τον εμποδίζει να αγωνιστεί σ' αυτά τα τουρνουά, γράφοντας μόνο πως ελπίζει να επιστρέψει σύντομα στα courts, στην ανακοίνωσή του: "Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλεις. Δυστυχώς, εξαιτίας ενός τραυματισμού, αποσύρω τη συμμετοχή μου από το Open Sud de France. Ελπίζω να επιστρέψω στο court σύντομα."

Μετά απ' αυτή την ανακοίνωση, ο 34χρονος Ελβετός έκανε γνωστό πως δεν θα αγωνιστεί ούτε στο 500άρι του Ρότερνταμ, το οποίο θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. 

Ο Wawrinka είχε ένα πολύ καλό Australian Open, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά, αλλά εκεί έδειξε να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με την κίνησή του και τελικά ηττήθηκε από τον Alexander Zverev με 3-1 σετ. Δυο από τους αγώνες του είχαν 5 σετ, με τον Andreas Seppi και με τον Daniil Medvedev.

Εκτός από τον Wawrinka, από το 250άρι τουρνουά του Μονπελιέ απέσυραν τις συμμετοχές τους και οι Fabio Fognini και Andrey Rublev. Μια σημαντική προσθήκη της τελευταίας στιγμής για το Open Sud de France που ισορρόπησε κάπως τα πράγματα ήταν αυτή του τοπικού ήρωα, Gael Monfils, που πήρε wild card.

 Ο Wawrinka, αν όλα κυλήσουν ομαλά στην ανάρρωσή του, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο τέλος του μήνα, για να αγωνιστεί στο 500άρι του Ακαπούλκο στο Μεξικό (24 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots