ATP
Srdjan Djokovic: "Δεν σεβάστηκαν τον Novak"

 
Srdjan Djokovic
Srdjan Djokovic
tennisnews team Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020 - 6:34

O Srdjan Djokovic ξέσπασε για τη συμπεριφορά του κοινού στον τελικό του Australian Open απέναντι στον γιο του, Novak Djokovic, λέγοντας "βαριές" κουβέντες ακόμα και για τον Dominic Thiem, τον οποίο χαρακτήρισε "κάποιον Αυστριακό".

Για ακόμα έναν μεγάλο τελικό, ο Djokovic δεν είχε μεγάλη στήριξη από το κοινό, τουλάχιστον όχι όσο μεγάλη είχε ο αντίπαλός του. Ο πατέρας του Nole, Srdjan, ξέσπασε σε συνέντευξή του στην Telegraf, κάνοντας λόγο για ένα άθλημα πλουσίων που δεν μπορεί να αγκαλιάσει έναν παίκτη που προέρχεται από τη Σερβία.

"Ο 7 φορές πρωταθλητής στο Australian Open παίζει στο Center Court, όπου ποτέ δεν έχασε κάποιον τελικό, απέναντι σε κάποιον Αυστριακό και όλοι φωνάζουν για τον Αυστριακό. Φανταστείτε πόσο ασεβές ήταν αυτό προς τον Novak", είπε ο Srdjan Djokovic στην Telegraf.

"Είναι απίστευτο και είναι το ίδιο που έγινε στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη. Είναι λίγο καλύτερα στο Παρίσι και το ίδιο άσχημο στη Μαδρίτη. Είναι ένα άθλημα πλουσίων και δεν μπορούν να καταλάβουν πως κάποιος από τη φτωχή και μικρή Σερβία είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο εδώ και 10 χρόνια."

Ο Djokovic κατέκτησε τον 17ο Grand Slam τίτλο του στη Μελβούρνη και πλησίασε τους Roger Federer και Rafael Nadal, που έχουν 20 και 19 Grand Slam αντίστοιχα. Ο πατέρας του πιστεύει πως θα ισοφαρίσει μέσα στη σεζόν το ρεκόρ του Ελβετού.

"Ο Novak θα κερδίσει τα 3 επόμενα Grand Slam, το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα ξεπεράσει το ρεκόρ του Federer στις εβδομάδες στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης τον Οκτώβριο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots